Padi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaşlar biriniz yardım etsin şifresi 1234 olan tüm accountlarım hacklendi çokta büyük zarar yaptım yaw!!!!! yardım etsin biri bana[signature][hline]yaw şifresi sayılardan oluşan tüm accountlarım hacklendi.hiçbirine giremiorum.İşin kötüsü 14 milyon zarar var.8 milyonda kazık yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iyi kazık girmiş sana OMFG 22m ben o parayı bir kere bir arada görmedim neyse şaka maka olm 1234 yapmasaydın şifreni senin düveliğin 2. si 22m paramı benim bir günlük pot +rpr+scroll param ayrıca burası yardım sayfası gm yok aramızda...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 22m oyuncuların %80 i için küçük bir para değil. Bide ezmişsin adamı,Türk filmlerindeki zengin kızları gibi olmuş:) Ha arkadaşa da ders olmuş,sayı-numara karışık şifreler,izin veriyorsa türkçe karakter kullanır bundan sonra.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1234' mü ulan bin yıl düşünsem böyle şifre aklıma gelmez. Ne zeki hackerlar varya. :) PS. GM ler böyle afedersin "aptalca" şifreleri değiştiriyor. Siteye gir http://www.knightonlineworld.com/account/forgot_password.asp BU linkten yeni password iste. Mail adresin doğruysa gelir.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Hoodstar, 24 Ağustos 2005 13:52 tarihinde demiş ki: 2. si 22m paramı benim bir günlük pot +rpr+scroll param ayrıca burası yardım sayfası gm yok aramızda... Yuh diyorum sana[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi 22m scroll günde 8 ac 8 buff 8 attack 8 str scroll 10-15 swift scrollu kullnıorum wisdom en az 1000 (dm yaptığım günlerde) acid potları hp potları rpr parası belki fazladır bile[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :gm lere msjcek onların çekicekleri msj Bir bardak buz gibi su iç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yada şu adam varya ingilizce gramersiz o gm olsaydı ne yzardı baba ice gibi cold water drink :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Arkadaşım şifreleri çook kolay (ör:123456 veya 1234) olan üyelerin şifreleri değiştirildi ve kayıt olurken verdiğin mail adresine yollandı. Eğer verdiğin mail'i hatırlıyorsan gir ve kontrol et ama dikkat et bazen önemsiz mesajlara düşüyor.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mailimi biliomda başka bilgilerde istio onları bilmiom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 allah beni kahretsin !!!!!! yanlış mail yazmışım!!uydurma bi tane :( [Bu mesaj Padi tarafından 24 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaza yaza balonuda patlattın hadi hll olsun[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o şifreleri kullananlara kısaca keriz deniyor sizin sucunuz uyarı yapılmıs suclu kurum deil.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ewt neyse ölenle ölünmez yinede bana yardım ettiğiniz için sağolun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya kabahat sende ki ne ağlanıyosun 1234 diye şifremi olur hiç zeki arkadaşın biri eğer ID biliyorsa ki şifrelerini de sallamış olabilir tutturmuş adam işte kabahat sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar