Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şifresi 1234 olan tüm accountlarım hacklendi!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar biriniz yardım etsin şifresi 1234 olan tüm accountlarım hacklendi çokta büyük zarar yaptım yaw!!!!! yardım etsin biri bana[signature][hline]yaw şifresi sayılardan oluşan tüm accountlarım hacklendi.hiçbirine giremiorum.İşin kötüsü 14 milyon zarar var.8 milyonda kazık yedim :D
Mesaj tarihi:
iyi kazık girmiş sana OMFG 22m ben o parayı bir kere bir arada görmedim neyse şaka maka olm 1234 yapmasaydın şifreni senin düveliğin 2. si 22m paramı benim bir günlük
pot +rpr+scroll param ayrıca burası yardım sayfası gm yok aramızda...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
22m oyuncuların %80 i için küçük bir para değil.
Bide ezmişsin adamı,Türk filmlerindeki zengin kızları gibi olmuş:)
Ha arkadaşa da ders olmuş,sayı-numara karışık şifreler,izin veriyorsa türkçe karakter kullanır bundan sonra.[signature][hline]Buzkirpisi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
1234' mü ulan bin yıl düşünsem böyle şifre aklıma gelmez. Ne zeki hackerlar varya. :)

PS. GM ler böyle afedersin "aptalca" şifreleri değiştiriyor. Siteye gir http://www.knightonlineworld.com/account/forgot_password.asp
BU linkten yeni password iste. Mail adresin doğruysa gelir.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:71xxx
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 24 Ağustos 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
2. si 22m paramı benim bir günlük
pot +rpr+scroll param ayrıca burası yardım sayfası gm yok aramızda...

Yuh diyorum sana[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
abi 22m scroll günde 8 ac 8 buff 8 attack 8 str scroll 10-15 swift scrollu kullnıorum wisdom en az 1000 (dm yaptığım günlerde) acid potları hp potları rpr parası belki fazladır bile[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
yada şu adam varya ingilizce gramersiz o gm olsaydı ne yzardı baba ice gibi cold water drink :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Arkadaşım şifreleri çook kolay (ör:123456 veya 1234) olan üyelerin şifreleri değiştirildi ve kayıt olurken verdiğin mail adresine yollandı. Eğer verdiğin mail'i hatırlıyorsan gir ve kontrol et ama dikkat et bazen önemsiz mesajlara düşüyor.[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Mesaj tarihi:
allah beni kahretsin !!!!!! yanlış mail yazmışım!!uydurma bi tane :(

[Bu mesaj Padi tarafından 24 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya kabahat sende ki ne ağlanıyosun 1234 diye şifremi olur hiç zeki arkadaşın biri eğer ID biliyorsa ki şifrelerini de sallamış olabilir tutturmuş adam işte kabahat sende
  • Yeni Oluştur...