Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ciddiyim dalga geçmiyorum. Katana tercihimdir. Başka türlü varsa da link veya resim gösterilirse sevinirim...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben bi bakıyım burda bende kendime kite shield yaptım ama tahta ve 2 cm kalınlıgında yani agır :) kolları biraz kesiyo tutma yerlerinde nese ben bakarım burda.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dev bende yok ama kadıköy nezih kitap evine giderken bir banka var onun sırasında orda bir tarihi eser gibi şeyler satan bir yer var köşede hemen orda çok fazla katana var tabii ki sahte[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sultan ahmette (ramazanda) 3 lü katana seti vardı 95 almalıydım yaa nası kacırdım onu anlamadım :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sağolun ilginiz için ben gittigidiyordan üçlü set buldum. 70ytl ye...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gene de onlara "katana" demesek ne güzel olur... Amaçsız kopyalar ya zira, saygı unsuru olarak yani...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bizde bütün kılıç katanadı hocam =) Japonların tek tip kılıcı vardır katandır bize göre... Çekik gözlü adamın elinde kılıç gördük mü katanadır o! Yok çivi gibi düzmüş ucu kütmüş falan bunlar hikaye.. Çekik göz+Parlak Çelik=Katana :D Dev sana lafım yok. Genel Türk yanılgısı bu.. [signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @1 üstteki arkadaş adına bakmaya üşendim çoktan reply tuşuna basmıştım.. Doru diyon ama naapalım param yetmiyo valla orj katanaya :-P[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bırakın katanayı palasword bulun :) zuhahahhaha bide plate mail ohh ne ala memleket[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Eldar_Knight, 24 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki: kadıkoyde yuzbasıogulları diye bi dukkan war.. plate-mail dahil hersey mevcut.. benim favorim cross-bow.. benim söylediğim yer orası işte ismini bilmediğim için tarif ettim :)[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar