Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaşlar elimde nintendo ve seganin romları memcut isteyen olursa siteye upload ederim. ama once ultimate mortal kombat3'un fatality brutality vs comboları yazan bir dokuman arıyorum hala bulabilmiş değilim. Kendim sub-zero ile brutalitiy deniyorum yarıda kalıyorum tam olarak bulamadım hala tuşları. Yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu Snes'in ultimate mortal kombat faq. Diğer emülatorler felan için iseGamefaqs'dan arama ile bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dostum böyle şeyleri bulmak kolay oluyor yahoo da googleda filan. Mesela mortal komat 3 move list diye arat mutlaka çıkar bir şeyler. Daha dün aynı şeyi marvel vs capcom için yaptım ve googleda 2. girdiğim sitede istediğim şeyi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Deli gibi sega 16-bit'ın başında ultimate mortal kombat 3 oynardım =) ama naparsın akılda kalmıyor fatalityler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu arada çok teşekkürler. Baya uzun süre aradım ama bulamadım. move list olarak aramak aklımada gelmemişti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bnm de eskiden sega mega drive vardı.mortal kombat ve fifa 98 den başka oynamazdım(oynardımda çok az)[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben de hep Sega Saturn'üm olsun istemiştim hep ama kimse almamıştı :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar