theturk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Slm millet...kafayi siyircam yakinda...LAM TURK YOK MU???? Buraya yazarsaniz sevinirim kimler Lamorak - Mid de oynuyor??? Gorusek, koklasak, opusek :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L7
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 lamorak population report : Midgard - 12k Albion 6.9k Hibernia 6k kolay gelsin,12k kisi midgard easymode yi farketmis pre-toa.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O rakamlar pek birşey ifade etmiyor valla bana. Öyle bir hib zerg ü varki yani.... zerg pop limit 200 zaten farklı birşey olmalı bu[signature][hline]Düdüt
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 albion serverin her zaman 4 te 1 kadar prime time de bile 6 da 1 e düştüğü oluyo nerde bu hibden fazla alb ya
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 alb lamarokta 50 necro 49 merc ve 46 minstrel iz suandaa 3 arkadas necro oyunu bırakıyo acc kapanınca minstrel merc devam
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Leath, 24 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki: lamorak population report : Midgard - 12k Albion 6.9k Hibernia 6k kolay gelsin,12k kisi midgard easymode yi farketmis pre-toa. Midgard? Easymode? Sana vampir ve milegate de dropoffsuz ae spam eden bainshee lerle mutlulukar diliyorum :) Vampirler fazla değilde bainshee zergleri can yakıyor :) Henüz level 12 den fazla kasmadığım için bilemiyorum ne kadar iyiler. Ama zergleri cok güzel temizledikleri kesin[signature][hline]Düdüt
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ikide bir disease atan shaman,ae stun ve supp SM gucu ile bufflanmis supp SM intercept pet harikalar yaratiyordu pre-toa :p[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben 2 realmida yeterince oynamis bidi olarak şunu söliim bainshee COOOOK guzel bi class. mid easy mode..... bainshee li grupla çok iyi pozisyon yakalarsan zerg yatirirsin doğru 5 SN da 25 mid spami aldim ama mid gruplarindan illallah diyorum shaman, BD, zerker traini inanilmaz ağlatıyo[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib) For Albion için!!!
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: StJoe, 25 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki: ben 2 realmida yeterince oynamis bidi olarak şunu söliim bainshee COOOOK guzel bi class. mid easy mode..... bainshee li grupla çok iyi pozisyon yakalarsan zerg yatirirsin doğru 5 SN da 25 mid spami aldim ama mid gruplarindan illallah diyorum shaman, BD, zerker traini inanilmaz ağlatıyo BIZZAT görülüp onaylanmıştır zira bu arkadaş spam yapmaya başladığında serverdaki mid sayısı düşmektedir...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5
Öne çıkan mesajlar