Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi bakalim kimler varmis Lamorak'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm millet...kafayi siyircam yakinda...LAM TURK YOK MU????
Buraya yazarsaniz sevinirim kimler Lamorak - Mid de oynuyor??? Gorusek, koklasak, opusek :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3
Laxon - KAY - Albion - R3L7
Mesaj tarihi:
lamorak population report :
Midgard - 12k
Albion 6.9k
Hibernia 6k

kolay gelsin,12k kisi midgard easymode yi farketmis pre-toa.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 24 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
lamorak population report :
Midgard - 12k
Albion 6.9k
Hibernia 6k

kolay gelsin,12k kisi midgard easymode yi farketmis pre-toa.

Midgard?
Easymode?
Sana vampir ve milegate de dropoffsuz ae spam eden bainshee lerle mutlulukar diliyorum :)
Vampirler fazla değilde bainshee zergleri can yakıyor :)
Henüz level 12 den fazla kasmadığım için bilemiyorum ne kadar iyiler.
Ama zergleri cok güzel temizledikleri kesin[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
ikide bir disease atan shaman,ae stun ve supp SM gucu ile bufflanmis supp SM intercept pet harikalar yaratiyordu pre-toa :p[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
ben 2 realmida yeterince oynamis bidi olarak şunu söliim bainshee COOOOK guzel bi class. mid easy mode..... bainshee li grupla çok iyi pozisyon yakalarsan zerg yatirirsin doğru 5 SN da 25 mid spami aldim ama mid gruplarindan illallah diyorum shaman, BD, zerker traini inanilmaz ağlatıyo[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard)
Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion)
Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia)
Kereste Animist (Lancelot Hibernia)
Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia)
Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia)
Jostab İnfil (Kay Albion)
Svitg Warlock (Merlin Mid)
Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib)
For Albion için!!!
Mesaj tarihi:
said:
StJoe, 25 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
ben 2 realmida yeterince oynamis bidi olarak şunu söliim bainshee COOOOK guzel bi class. mid easy mode..... bainshee li grupla çok iyi pozisyon yakalarsan zerg yatirirsin doğru 5 SN da 25 mid spami aldim ama mid gruplarindan illallah diyorum shaman, BD, zerker traini inanilmaz ağlatıyo

BIZZAT görülüp onaylanmıştır zira bu arkadaş spam yapmaya başladığında serverdaki mid sayısı düşmektedir...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5
  • Yeni Oluştur...