Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mail kutumu boşaltırken bu okumadığım fıkraya rastladım. Paticik Komik'e çok kişinin bakmadığını düşündüğüm için buraya yazdım. ---------------------------------------------------- Gunun birinde acik denizlerde yol alirken, gozcu seslenmis diregin tepesinden, "heyyoooo, uzakta bir korsan gemisiiiiii..." Bunun uzerine tum murettebat dehset icinde saga sola kosusturmaya baslamis. Kaptan Brava, sakin bir sesle yardimcisina seslenmis, "Cabuk bana kirmizi gomlegimi getirin." Yardimci derhal kaptanin kirmizi gomlegini getirmis... Brava gomlegi giyerken adamlarini savas duzenine sokmus ve korsanlari yenmisler... Daha sonra, gozcu bu kez bir degil, iki korsan gemisini tespit etmis uzaklarda... Kaptan Brava bu kez de kirmizi gomlegini istemis ve yine korsanlari duman etmisler. O aksam, butun murettebat guvertede oturmus, o gunku zaferi konuuurken, adamlardan biri kaptana sormus: "Kaptanim, niye savastan once kirmizi gomleginizi istiyorsunuz? Cok merak ettik de, bagitlayin sormakla bir kusur ediyorsam..." Brava soruyu cevaplamis: "Sundan istiyorum evladim... Eger saldiri sirasinda yaralanirsam kirmizi gomlek akan kanimi belli etmez, boylelikle siz de korkusuzca dusmanlarimiza direnmeyi surdurursunuz." Ortaligi bir sessizlik kaplamis, sadece denizin sapirtisi ve ruzgarin yelkenlere dokunusu duyuluyormus... Adamlarin yurekleri kaptanlarinin cesaretine duyduklari hayranlikla gum be de gum atiyormus... Safak sokerken gozcu bu kez bir degil, iki degil, tam ON korsan gemisinin yaklasmakta oldugunu haykirmis. Murettebat kutsayici bir sessizlikle kaptanlarina bakarak, onun o artik alisilagelen kirmizi gomlek talebinde bulunmasini beklemeye baslamislar. Kaptan Brava celik gibi gozleriyle gemisine yaklasan korsan filosuna bakmis, sonra adamlarina donmus ve sakince seslenmis: "Cabuk kahverengi pantolonumu getirin bana!"[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hehe fena diilmis ..[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eehehhe güsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eeheeheh perfect :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Muahdhasd :) Çook güzel[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ehehe güseldir bu biliyodum bayadır ben :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 lol[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar