Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Ko yu bırakıyorum


Hoodstar

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar artık bu oyundan sıkıldım zamanında sölemiştim furry rollback olmazsa oyunu bırakırım diye bu kadar edit dupe hack rollback yok macro jingling glitch k2 çalışmıyor lag kız arkadaşımı seviyorum vakit ayıramıyorum zamanımı alıyor okullar açılcak daha binlerce sorun bundan sonra charımı ortağım ve kardeşim kasıcak paticikte yazmaya yardım etmeye çalışcam bildiğim kadarıyla hepinizi seviyorum hepinize başarılar .....[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya lvl kasıyorsun 70 oluyorsun full shellin oluyor en iyi itemlerin oluyor sonra solo pk yapıyorsun 50 np geliyor bunun için hayatımızı karartıyoruz inanın aşağılamak için sölemiyorum salaklık yapıyoruz bende dahil hepimiz çok büyük salaklık yapıyoruz.dışarıda bir hayat var kız arkadaşlarınız erkek arkadaşlarınız ailemiz .bütün gün oyun oynuyoruz arkadaşlar artık kendimize gelelim bilmiyorum aranızda duyan varmı 50 saat pc kullanan çocuk öldü beni tanıyanlar bilir 18 saat pc başındayım düşünün halimi hiç yalan sölemeyin aranızda çoğunuz benim gibi sağlık geri kazanılması zor birşey artık oyun vakti deil neyse yazıcak çok şey var onlarıda siz anlayın ...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 19 yaşına giriyorum nerdeyse inanın hayatınıza zarar zevk için oynayın günde 5 saat bile çok diyorlar zarar vücudunuza kendinizi düşünmüyorsunuz ailenizi düşünün size bişey olursa gerçekten çok üzülürler nasihat vermeyi sevmiyorum bende öküz gibi oyun oynuyordum artık oynamıyorum ya çıkın dışarı top oynayın ne bilim kız tavlayın uzak durun şu meletten neyse bende bugün bıraktım nasihat vermeye hakkım yok ama malesef aklım başıma geldi sizde doğruyu bulursunuz inşallah...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraktim ve acaipte keyifliyim . son 15 gün icinde sanirim 8-10 gece disarida arkadaslarlaydim . Ortama geri döndüm tam gaz evde kaldigim gecelerden birisinde saat 02 gibi uykum yoktu oyuna girdim Lunar War'da takildim sonra ciktim .

Gercekten tat alamadim ama en güzel kismi tekrar sosyal hayatimi kazanmakti =)[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence enn iisini yapmıssın bende sırf kız için bırakmıstım yaz başında we bence değiyor.Hawa güzel kızlar güzel sen git sıcakta oda da sabahtan akşama kadar KO oyna pek de mantıklı gelmio aklıma.İlk zmanlar yapcak bişe olmuyo ewe geldiğinde ama sonra alısıyosun merak etme salla KO yu Live for real life~~[signature][hline]name:Marinda
Clan:payback
LvL:6x
paladin
class:healer/holy
np:2k
öldü.......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlım olsun hood. Bildiğim kadaryla evden oynuyorsun ve çok kasıyorsun. Evde olunca tabi daha çok pc başında kalıyosundur.
Ben net cafeden oynuyorum. Ama net cafede oynayınca sadece pc ile ilgilenmiyosun müthiş gırgır yapıyosun. Eğleniyosun. Bende oturup aşırı kasanlardan değilim ama zevk için muhabbet içinn oynuyorum. Ankara da olduğum zamanlar net cafede ko oynatmıyoki arklar dota ya bi oturuyoz 10 kişi tamam geyiğe bak o zaman sen. Başka insanlarla aynı ortamda oynayınca asosyal olmuyo pek.
Yinede hayırlı olsun. Bırakmak en iyisi.[signature][hline]Cyphera geçtim. Cypher diez arası item para takası yapılır.
Diezde 58 assa
Ares te 56 mage satlık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 25 Ağustos 2005 05:40 tarihinde demiş ki:
valla ben bu oyunu yapıcak daha ii bişey bulamadıgım için oynuyorum. yapıcak daha ii bişey bulursam bırakmam saniye sürmez.


Okul zamanları +1. Yurtta vakit geçmiyo.[signature][hline]Cyphera geçtim. Cypher diez arası item para takası yapılır.
Diezde 58 assa
Ares te 56 mage satlık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hood mına koyim illa şov yapmasan olmucak gidiyosan git[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com
Nick : _PANZER
Server: Cyper
Level : 22+ [ 62 ye yolumuz]
Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ]
Herkesi bekleriz cyper Yuvamız.
leader : _silici
Asist :_PANZER [ ben ]
Asist : ZAOTİCHİ

Nick : Ersen11
Server : Diez
Clan : CarNage
Level : 6x
Kasar : Paladin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...