Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 öss sınavına girmiş arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.. ya bu sene sınava gireceğim ve tavsiye ettiğiniz çalışma anlatımlı testli falan bi kitapçık arıyorum.. yardım ederseniz sevinirim.. tşkler..
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 konu anlatımlı olarak pek birşey söyleyemeyeceğim. sonuçta kişiden kişye değşir konu anlatımından alınacak fayda. ancak genel olarak önerebileceğim kitaplar: *birey seti (türkçe hariç tamamen berbat) *pi seti (sayısalı iyi özellikle fizik konu anlatımlı, sözeli bilmiyorum sadece coğrafya konu anlatımlısına baktım iyiydi.) *uğur dergisi (kol kol büssürü soru var geometrisi ayrı bir zevkli!) *maltepe seti (matematik fln çoook kolay ama böyle kitaplar da çok gerek) *demirler (türkçe ve fiziğini biliyorum onlar bayaa iyi) *mef seti (KESİNLİKLE uzak dur) şimdilik bu kadar aklıma gelirse daha yazarım. kesinlikle bu kitapların hepsini çözdüğüm düşünülmesin benim sınıf biraz "uçuk" tu da ordan biliyorum. hatta her kitabın ayrıntılı analizlerini bile yazabilirim.[signature][hline]... that's me in the corner...
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben fem'e gitmedim ama kitaplarını her daim kullandım.Gerçi bütün dershane ve yayınlara sarmıştım ama fem iyi bence baya.Bir de fem denemeleri hani 15 15 satılanlar var ya öss'le aynı baya aklında bulunsun.;)[signature][hline]potentially unsafe
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bir de güvender %100 öss matematik pratiklik kazanma bakımından güzel.[signature][hline]potentially unsafe
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 körfez seti de iyidir bir de geçen sene arşimed seti çıktı biyolojisi de tuttu bayaa. unutmadan yazayım dedim[signature][hline]... that's me in the corner... not: *birey seti (türkçe hariç tamamen berbat) yazdım yanlış anlaşılmasın set değil türkçe kitabı berbat [Bu mesaj turambarturin tarafından 23 Ağustos 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: turambarturin, 23 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: körfez seti de iyidir bir de geçen sene arşimed seti çıktı biyolojisi de tuttu bayaa. unutmadan yazayım dedim korfezin geometrisi ozellikle cok iyidir onun disinda fdd turkce iyidir.. fizik icin seger boyle inek bi tip degilsen 1. mef fizik 2. birey fizik ve son olarak final fizik cozersen fizik sorunun kalmaz..[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik..
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Şu güvenderin eski siyah kapaklıydı galiba o kitaplarından al. Zor ama yeni sisteme iyi gider gibi geliyor. Fizik soru bankası aldıydık biz lise1 ve 2 yi hallemek için, bulabilir misin bilmiyorum... Bilimum öys kitapları diyorum.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehe o siyah güvenderleri bilirim ben.... ticaretinde iyi para vardı. sıfırını 2 ytl ye alım lise 1 ve 2 lere 4 ytlden satmıştık kankimlen beraber... siyah güvenderler hakikaten "kalite" kitaplardır ve onlarla uğraşmak ruh sağlığına iyi değildir. yeni sistem öğrencileri için bi öneri daha güvender mat 3-4-5 özellikle mat 3 trigonometri diyince half_cow'un içi cızzzz edecek biliyorum[signature][hline]... that's me in the corner...
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kolaydan baslayip zora git bence finalin yesil fenbilimleri sorubankasi güzel sonra hakim oldugun konularida (fen icin) pi den cöz geometride demirlerin sorubankasi var o güzel matematikte final fem karisik takil basarilar
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: turambarturin, 23 Ağustos 2005 20:12 tarihinde demiş ki: ehe o siyah güvenderleri bilirim ben.... ticaretinde iyi para vardı. sıfırını 2 ytl ye alım lise 1 ve 2 lere 4 ytlden satmıştık kankimlen beraber... siyah güvenderler hakikaten "kalite" kitaplardır ve onlarla uğraşmak ruh sağlığına iyi değildir. yeni sistem öğrencileri için bi öneri daha güvender mat 3-4-5 özellikle mat 3 trigonometri diyince half_cow'un içi cızzzz edecek biliyorum Of ben lise 1 lere 2ye aldığım kitabı 5e sattıydım. :horace: Hakkkaten fem mat3 vardı di mi? Ulan gidem bakam biraz limit filan unuttum bea...[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geçen yıl bireyin kırmızı fizik soru bankasyıla kanka oldum resmen bir de finalin matmatik denemeleri =) ikisi de çok iyidir ama finalin kimyasına bakma çok kolay sorar[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya benim merak ettiğim şimdi yeni kitaplar mı çıkaracaklar yoksa eski kitapları (öys) yeniden mi pyiasaya süreckler[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eskilere soru eklerler kapak değiştirirler anlatımını güncellerler verirler bence oturup baştan yapan az olur[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güvenderin Öys si tabi arada bi küçük fettoşlu sorular sinirinizi bozmicaksa sonra zafer yayınları da iyidir pi yi severdim ben bi de maltepe güzel diolar ama çok fazla hata çıkıomuş Femleri ve öys olduğuna göre süratleri de unutmamak lazım gerçi yeni adı zambak heralde bu arada yurt piyasasında en güzel kazık atılan kitaptır zambak sıfırı 20 ken kullanılmışını 30a satmıştım zavallı kızlara:) [Bu mesaj DarthMaul tarafından 24 Ağustos 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DarthMaul tarafından 24 Ağustos 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @DarthMaul ortaK biz bu ticaret zekası ile ne canlar yakarız di mi lenn? bende bir sen önce 13 milyona aldığım zambak (sürrat) biyo+kimya ikilisin 30 a kakalamıştım bi zavallıya. tanrı ruhuma acısınnnn.[signature][hline]... that's me in the corner...
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olm bence biri şikayet etse dolandırıcılıktan içeri gircez:)[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began
Öne çıkan mesajlar