basark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 SWG de Farstar WoW da Bladefist serverlarında veya herhangi başka bir serverda Jedi account olursa iyi bir rakam önerebilirim. WoW için de Horde olması gerekiyor. Tabiiki Lvl 60 CD ler ve herşeyi ile satın alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bl de arasan ark satıyo 60 mage manyak bişi darktr ile konus derim bl rulzz[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bl bladefist değil bildiğim kadarıyla? zaten bir acct buldum... başka varsa yine almayı düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 [Bu mesaj Darktr tarafından 24 Ağustos 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Wow için sadece bladefist arıyorum diğer server lar işime yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 35 undead pri war bladefistte-burningte de undead warrior 41 war..[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karakter : lvl 60 shaman (tauren) Trade skill : alchemist 300/300 (master)( ustunde nadir bulunan flask recipe ları) Server : Bladefist Gear: epic weaponlar ( silahlar la ilgili özel mesajdan bilgi alabilrsin sadece elimdeki bir asa bile 0.001 drop chance from scholomance headmaster's charge) Armor: Head ve foot beastalker(enhantment shaman melee, geri set itemları elemental ve MC drop olan epic earthfury leggins i mevcut) Bunların dısında envai cesit loot ve bir miktar para ve alchemy icin bir miktar malzeme karakterde mevcut Bunun dısında lvl 30+ disi orc warlock da aynı acc da mevcut ikiside bladefist te.. Neden sattıgıma gelince, uzun yıllardan sonra okul bitti ve ne swg ye nede wow a vakit ayıramıorum. Iş güç yedi bitirdi beni (hemen calismaya basladım , iş hayatı sux :S ) Karakterin özelliklerine göre teklif yapılması (pm den ) rica olunur Sevgiler saygılar Edit: Yeni baslık acacagıma buraya yazmısım neyse denk olmus burasıda bladefistte acc arıyormus Gladmir Schroding[signature][hline]GladmiR Schroding of FrF [Bu mesaj Gladmir tarafından 25 Ağustos 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gladmir tarafından 25 Ağustos 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar