Zenkor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben eski rip oyuncusuyum ve elimde Eclipse te Master Doctor var.Bu acc yi wow da takas etmek istiyorum.İlgilenenler bana msnlerini yazsınlar. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenkor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Level 60 karakterle takas ederim yada satabilirim isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Moralini bozmak gibi olmasın ama wow accountları 200-300 civarı giderken millet eski swg boxlarını -accountlarını satmaya tenezzül etmiyo bile.. Şu anda piyasası olan tek oyun wow yani anlıycagın.. Swgyi e-bay de okutup aynı parayla 0 account alabilirsin ama hem oyunun 1/60 eglencesinden mahrum kalmamış olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hehe o zmn iş değişirdi ama bir jedi için 2-3 tane level 60 vermen gerekirdi :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: fortinbras, 25 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: hehe o zmn iş değişirdi ama bir jedi için 2-3 tane level 60 vermen gerekirdi :D Aynen oyle. WoW da oyandim, Level 55 warrior sattim. Ama Su anda Jedimi, WoW un hicbir level 60 i ile değiştirmem. Tabi tamamen zevk meselesi, WoW beni acayip baydiği icin SWG ye geri donmustum. Yanlış anlaşılıp WoW vs SWG tartışması olmasın diye ekliyorum. [Bu mesaj SethValor tarafından 25 Ağustos 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu arada eger guzel, epic itemleri ve bol parasi yoksa WoW accountun 300 milyona gitmesi zor. Genelde 150 civarina gidiyor.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar