nostabinda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaw sen inşaat mühendisiydin dimi? evet?? baksana bu bina yıkılırmı? ne biiiim ben, bisürü testi var bu işin öle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! ne biçim mühendissin lan sen? birebir bu soruyla karşılaştım şok olmuştum :) Ne diyebilirsin bu adama şimdi :D[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abicim bilgisayar mühendisliği 3.sınıfta okuyan bi arlık olarak şunu söylemek istiyorum , ordaki bilgisayar mühendisliği ile ilgili bütün sorular bana aynen sorulmuştur ve her seferinde kafamı duvara vurmak istemişimdir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kaptanların işide zor, koskoca uçağı yada gemiyi kontrol eden bir adam, bi cafede çay içerken bi müşterinin kalkıpda ''kapdan bize 3 çay'' diye bağırması baya koyar be adama.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Fistan, 24 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki: off abi bana cok soruyolar ya harbiden. inşaatla ilgili bi ton soru. harbiden hesabı kitabı var cuk diye soylenmiyoki hersey. ne bilim sabit kolon ölçüsü nedir? yok kolondaki demirin çapı ne olması lazım , antalya konyaaaltında kaç kata kadar izin var? lan ben nerden biliyim belediyemiyim inşaat mühendisiyim.bide gelip kiralar ne kadar su mahallede fistan demezlermi e yuh.emlakcıya sor euhe ee, inşaat en kolayı. denizden kum çıkar kur evi :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben fiziğe kayıt yaptırmaya gitmiştim sakaryaya. O sene deprem falan olayları vardı. neyse geri dönüyorum.. otobüste arka koltukta 4 tane insan var.. (maymunun evrim geçirmiş hali) herneyse bunlar amerikada hocaymış türkiye ye araştırma yapmaya gelmişler. muhabbete tutulduk. dedim ben işte kayıt yaptırmaya geldim fiziğe.. onlar şaşırdı byağı.(yurtdışında genelde insanlar istedikleri bölümde okur) vay be çok zekisindir o zaman falan dedi. dedim öss yi biliyo musunuz. (ciddi ciddi sordum ) adamlar bilmiyodu doğal olarak.. anlattım sonra , türkiye de insnalar istediği bölüme girmez, öss nin istediği bölüme girerler.. ben de öyle girdim.. anlamamışlardı halen ama en azından ben denedim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 komedi :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahahaa.. heck/tarihi eser kaçakçılığı dehşet olmuş.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar