Darko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yeni çektim kazaa dan şansıma ingilizce dublaj çıktı bayağı bozuldum,bulduğum tüm türkçe altyazıları çektim ama zamanlama sorunu var bi türlü uymuyolar,türkçe altyazı linki verecek varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben sana şöyle b ıtavsıye werıyım, o fılım agız hareketlerıne gore cızılen önemlı fılmlerden bırı bence ıngılısce dublajlı ızleme,bende 2dvdlık osel set ıwar orda sırf bı bolum agız hareketlerı ustune once seslerı almıslar sonra ona gore cızmısler dusun o kadar tatlı oluokı ızlerken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://www.divxplanet.net/altyazi.php?aid=314 Burada var altyazı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Akira'nın Türkiyede dvd si çıkmışmıydı?ben zaten dublajdan yana değilim,özellikle animelerde :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar