orhankadir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://www.gwonline.net/page.php?p=127 Lazım olacağını düşündüğüm bir adres. Umarım işinize yarar. Pek çok bilgi var özellikle questler hakkında çook yararlı bilgiler var. bence inceleyin. Hatta içimizden bazı arkadaşlar bu dökümanları tütkçeleştirirse çoook iyi olur.
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tıklanabilir olsun isterseniz[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46
orhankadir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yok olmasın :) sadistlik olsun :P copy paste yapsın millet Üst mesajda tüttkeleştirsin gibi bişyazmışım :) biliyorum yanlış düzeltmek için geç kalmışım :( [Bu mesaj orhankadir tarafından 24 Ağustos 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bence Türkçeleştirilecek bir şey yok o haritada.Sadece yerlerin isimleri var.Onları da Türkçeleştirsek hem işinize yaramaz hem de oyunda genel dil ingilizce olduğu için kafanız karışabilir.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
orhankadir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yanlış anlatmışım sanırım. Siteyi incelerseniz questler skilller, vesaire bir çok bilgi mevcut. Onların kastetmiştim ben türçeleştirile bilirse güzel olur diye
Öne çıkan mesajlar