lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla bunu bir noob olarak bugün ögrendim :)) czde harpy yapın :)) tabi 6 novacı vardı 6 sı nova ben inferno atınca bidahakine attılar partyden ama inanmıcaksınız belki %3 atladım :)) vede 60+rogue ve warrior kurun ... troll kesin ... apos gibi hatta daha iisi hem çok zarar görmüorsun hem çok daha seri ... ve +7 yüsükler ve baya ii axeler çıkıyor.deneyin,görün :)[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bi de ymk yeyin arada. güzel parti oldu mu wcye bile gidemez oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 6 novacı mage bide sen 7 mage bu party de priest mi yoktu roque mi yoksa provoker mı 3 ünden 2 si yoktu >.<[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hoodstar .. 6 novacı bi ben bide cleric vardı ama cleric cekti nasıl yaptıını bilmiorm ... cleric topladı hepsini ... rogue gerek yok zati herkles bi nova atıor bide fireburst hepsi yrde :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Hoodstar, 24 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: 6 novacı mage bide sen 7 mage bu party de priest mi yoktu roque mi yoksa provoker mı 3 ünden 2 si yoktu >.< hepsinde buff swift pot olduunu düşünürsek dieride voker olsa gerek[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eee ben ne anladım o işten...partyde priest olmassa bi baskında hepsi yerle bir olur ztn direk....[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 peki roque de yok cleric nasıl topluyordu ? (5 mageydik de kurtul fazla karıştırma inanmadım çünkü :D)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 harpy tartışmasına girmeden konuya dönücek olursam.. meleeler için apos-dts arasında seçim yapmanız gerekirse bence dtsyi seçin. dakikada 4-5 apos kesiliyor max. dtsde bu sayı 8-9-10 oluyor. onun dışında cz apos - cz troll tavsiye ederim ama düzgün bi ekip gerekiyor ona.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: HasMez, 24 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: harpy tartışmasına girmeden konuya dönücek olursam.. meleeler için apos-dts arasında seçim yapmanız gerekirse bence dtsyi seçin. dakikada 4-5 apos kesiliyor max. dtsde bu sayı 8-9-10 oluyor. onun dışında cz apos - cz troll tavsiye ederim ama düzgün bi ekip gerekiyor ona. aynen bizim eski clandaki THERMO adlı archer düzenli olarak hergün 5-6 saat dts kastı.(4-5 kişilik ekiple playerlar değişiyodu ama kaç ex verdiğini bilmiyorum..)benden sonra 60 olmuştu ama prede var olduğu için 50 günde 66 oldu.... ve bu adam arada pkya maradonada gidiyo yani arada kasmamasına rağmen...DTS en ii party seri kesildiğinde...+czde çok zmn kaybediyosun ölünce tekrar git etrafa bakın fln adam toplamak uzun sürüyo...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Öyle parti bulan için exp derdi yok zaten, sorun öyle parti bulmak :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aynen parti bulmak asıl zor olan cevresı genıs olan 60+ lar ıstese 70 de olur ama cz den cıkmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cz de iş zor be insan geliyor falan sen 3% almıssında benım ve benım gıbılerın orada 3 alması ıcın 3 saatten fazla kasması lazım :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ı ıh inatla 6 mage idik diorm :)[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar