Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP SERVERINDA OLANLAR

Farinal

Öne çıkan mesajlar

senaryo yazmak değil işte rollerine uygun davranıyor pvp serverlarındaki gibi item açlığı daha az ama bu oyunun temelleri rp yi desteklemiyor item kaynaklı bir oyun olduğu için.rp serverlarında bir süre sonra sıkılma potansiyelin yüksek.[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 24 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
senaryo yazmak değil işte rollerine uygun davranıyor pvp serverlarındaki gibi item açlığı daha az ama bu oyunun temelleri rp yi desteklemiyor item kaynaklı bir oyun olduğu için.rp serverlarında bir süre sonra sıkılma potansiyelin yüksek.

doğru teşhis, hatta normal serverlarda oynayıpta lvl 60 karakterlerini bırakıp pvp serverda sıfırdan başlayan çok adam var.rp serverlarında da doğru insanlar rastlaman lazım. tabii sadece 2 rp server olması başka bir dezavantaj. ikiside high populated olmuş. 3. rp server ı şart talepler doğrultusunda. ben hakkını vererek rp yapan adama çok az rastladım rp serverlarında o da ayrı bir hikaye. ama direk kafasında senaryo yazanda var istisnai olarak. ona göre oynuyor elinden geldiğince. night elf warrior du, nck name ini unuttum, earthen ring serverındaydı. takdir ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 24 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
Ben pvp-rpyi bekliyorum. Orada kasıcam diye elimdeki charlarada yüklenmiyorum,ama beklemekden sıkıldım
Rahat 1 ay var bliyorsun di mi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...