Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Arkadaşlar kimler rp serrverında buraya ismini ve hangis rp serverında olduunu yazabilirmi?çünkü rp de başlicam da yeniden oyunda döndüm ama hangisinde başlasam bilimyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bence biraz daha bekle pvp-rp servera gir.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pvp-rp lerin pvp serverlarından pek farkı olacağını düşünmüyorum.duyduğum kadarıyla şu anki rp serverlarında oyuncuların kurduğu güzel oluşumlar varmış kendin arayıp bulacaksın tabi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 rp serverlarında bazıları bazı guildler senaryo yazıp tiyatro gibi oynup her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 senaryo yazmak değil işte rollerine uygun davranıyor pvp serverlarındaki gibi item açlığı daha az ama bu oyunun temelleri rp yi desteklemiyor item kaynaklı bir oyun olduğu için.rp serverlarında bir süre sonra sıkılma potansiyelin yüksek.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya ben zaten oynadm rp de daha önce ama öylesine şimdi türklerin olduu hangisiyse onda ana karakter açıcam diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pvp-rp mi? bu gelince ona geçiş yapabilicek miyiz karakterlerle?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok 0 dan baslayacaksin orda .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben pvp-rpyi bekliyorum. Orada kasıcam diye elimdeki charlarada yüklenmiyorum,ama beklemekden sıkıldım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 başlığı büyük harfle görünce rp serverında uygunsuz bir durum oldu sandım. Her neyse, pvp-rp serverları bence tam hikaye, pvp ve rp aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu. Onun yerine 2 rp biraz normal server açsalar daha makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: senaryo yazmak değil işte rollerine uygun davranıyor pvp serverlarındaki gibi item açlığı daha az ama bu oyunun temelleri rp yi desteklemiyor item kaynaklı bir oyun olduğu için.rp serverlarında bir süre sonra sıkılma potansiyelin yüksek. doğru teşhis, hatta normal serverlarda oynayıpta lvl 60 karakterlerini bırakıp pvp serverda sıfırdan başlayan çok adam var.rp serverlarında da doğru insanlar rastlaman lazım. tabii sadece 2 rp server olması başka bir dezavantaj. ikiside high populated olmuş. 3. rp server ı şart talepler doğrultusunda. ben hakkını vererek rp yapan adama çok az rastladım rp serverlarında o da ayrı bir hikaye. ama direk kafasında senaryo yazanda var istisnai olarak. ona göre oynuyor elinden geldiğince. night elf warrior du, nck name ini unuttum, earthen ring serverındaydı. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Engin2, 24 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Ben pvp-rpyi bekliyorum. Orada kasıcam diye elimdeki charlarada yüklenmiyorum,ama beklemekden sıkıldım Rahat 1 ay var bliyorsun di mi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Engin2, 24 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Ben pvp-rpyi bekliyorum. Orada kasıcam diye elimdeki charlarada yüklenmiyorum,ama beklemekden sıkıldım eer rp serverında kasacaksan hiç girme daha iyi. ama emin sen bunu bu anlamda kullanmamışsındır. yine de söliim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben rp serverında oynuyorum oyunu aldığımdan beri. (Çıktığında almıştım hemen.) Hiçbir şekilde sıkılmıyorsun. Eğer gize güzel bir guilde kapak atabilirsen çok zevkli olmaya başlıyor oyun.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar