Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontür lutfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim de canım simit istedi. yollasanıza bikaç tane bol susamlı, çay da sıcak olsun.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
Sakla samanı gelir zamanı.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
kontür değil kontör :)
sımdık farkettım[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Sımdık değil Şimdi :p[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
ahah turkcell benimde ;D 3000 sms beleş :) çek çek bitmıyor mesaj attammı .)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
ahahaha yüklenin hayde bende 3000 msj yok ama 2600 küsür kontor var maalesef 50 gönderme limiti doldu =) mesaj atçam heheh[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
said:
Lakers, 25 Ağustos 2005 05:01 tarihinde demiş ki:
Sımdık değil Şimdi :p

e heralde yanı sımdık dıye bısı yok ehehe
dey mı?[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
kitledin değil
kilitledin[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
haaaaayıııııııııırrrrr kitledin basketbolda kullanılan bi terimdir[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
küçüklüğümden beri istediğim ferrariyi almak istiyorum, doktorlar bana en fazla 90 yıl ömür biçtiler.. ölmeden kullanmak istiyorum artik şu arabayi, banka hesap no: yapi kredi 12838271920 kişi başi 5.000 ytl pls..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...