Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İngilizce adını hatırlayamadıgımdan türkçesini arattım yok sanırım.. bugün gittim sinemada oldukça begendim tavsiye ederim..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hoş bi film de, sonu hiç beklenmedik bir şekilde bitiyor. Dellendim açıkcası... :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet hatta sonunda dedigi lafta bana cok koydu hiç farketmemiştim gerçekten :)[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Orjinal adı Layer Cake. Sanırım lock stock and two smoking barrels ın yapımcılarından çıkma bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Harbi sonu çok pis koyuyo valla bende hiç dikkat etmemişim ama ordaki kız mnyak guzel bişidi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: onurf, 20 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Orjinal adı Layer Cake. Sanırım lock stock and two smoking barrels ın yapımcılarından çıkma bi film. Snatch in yapımcısının filmi aynı zamanda. Cok güzel bir filmdi. izlemeye değer.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Süper filmdi ya. En çok Morty'e hayran kaldım ben. Gene tam bir boksör eskisiydi :p. Başroldeki 'isimsiz' abim de döktürüyordu. Kazanacağı hep belliydi; keza bir 'Snatch'de olsun veya 'Lock Stock And Two Smoking Barrels'da olsun hep kazananlar vardı. Ama hiçbirindeki kazanç bu kadar buruk değildi. Hiçbir son bu kadar "sevindirmedi" beni.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Ağustos 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar