Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İngilizce adını hatırlayamadıgımdan türkçesini arattım yok sanırım.. bugün gittim sinemada oldukça begendim tavsiye ederim..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hoş bi film de, sonu hiç beklenmedik bir şekilde bitiyor. Dellendim açıkcası... :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet hatta sonunda dedigi lafta bana cok koydu hiç farketmemiştim gerçekten :)[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Orjinal adı Layer Cake. Sanırım lock stock and two smoking barrels ın yapımcılarından çıkma bi film.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Harbi sonu çok pis koyuyo valla bende hiç dikkat etmemişim ama ordaki kız mnyak guzel bişidi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: onurf, 20 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Orjinal adı Layer Cake. Sanırım lock stock and two smoking barrels ın yapımcılarından çıkma bi film. Snatch in yapımcısının filmi aynı zamanda. Cok güzel bir filmdi. izlemeye değer.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Süper filmdi ya. En çok Morty'e hayran kaldım ben. Gene tam bir boksör eskisiydi :p. Başroldeki 'isimsiz' abim de döktürüyordu. Kazanacağı hep belliydi; keza bir 'Snatch'de olsun veya 'Lock Stock And Two Smoking Barrels'da olsun hep kazananlar vardı. Ama hiçbirindeki kazanç bu kadar buruk değildi. Hiçbir son bu kadar "sevindirmedi" beni.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Ağustos 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar