Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aynen bole yazıorum cd key kabul etmio yani agır agır dikkat ederek 24234 kere yazdım olmuo[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 sıyırcam kafayı ya[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 cd keyde bi dandik yazım yuzunden adamlar resmen F yazcaklarına E gibi yapmışlar asagıyı uzatmışlar bende E E diye yazdım onu sora bu F olabilirmi acaba dedim F yazdım oldu adamlar can cekiştirmek icin yazmışlar bunu[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yani 24 saatlik bi iskenceden sonra sonunda basladin... iste online oyunlar hayata boyle zor girer ama cok zoor cikarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 oyunu actıkta biraz yardım edin bana kayda oynuyoum ehhe level atlamam yardım edin :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 16:10 tarihinde demiş ki: oyunu actıkta biraz yardım edin bana kayda oynuyoum ehhe level atlamam yardım edin :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true pkb ye gel biz oralardayiz lvl 10 - 15 arasi grubumuz war katilirsan bize hzli lvl atlarsin :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 nickin nedir?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 nickim elenaor prydwen keepteyim pek bişey bilmiyorum o yuzden yardımcım olun :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 22:31 tarihinde demiş ki: nickim elenaor prydwen keepteyim pek bişey bilmiyorum o yuzden yardımcım olun :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true siz xayder la takilin bende yarin size katilirim :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar