Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aynen bole yazıorum cd key kabul etmio yani agır agır dikkat ederek 24234 kere yazdım olmuo[hline]When darkness falls Your heart Will be true
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 sıyırcam kafayı ya[hline]When darkness falls Your heart Will be true
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 cd keyde bi dandik yazım yuzunden adamlar resmen F yazcaklarına E gibi yapmışlar asagıyı uzatmışlar bende E E diye yazdım onu sora bu F olabilirmi acaba dedim F yazdım oldu adamlar can cekiştirmek icin yazmışlar bunu[hline]When darkness falls Your heart Will be true
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yani 24 saatlik bi iskenceden sonra sonunda basladin... iste online oyunlar hayata boyle zor girer ama cok zoor cikarlar...
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 oyunu actıkta biraz yardım edin bana kayda oynuyoum ehhe level atlamam yardım edin :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 16:10 tarihinde demiş ki: oyunu actıkta biraz yardım edin bana kayda oynuyoum ehhe level atlamam yardım edin :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true pkb ye gel biz oralardayiz lvl 10 - 15 arasi grubumuz war katilirsan bize hzli lvl atlarsin :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 nickin nedir?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 nickim elenaor prydwen keepteyim pek bişey bilmiyorum o yuzden yardımcım olun :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 22:31 tarihinde demiş ki: nickim elenaor prydwen keepteyim pek bişey bilmiyorum o yuzden yardımcım olun :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true siz xayder la takilin bende yarin size katilirim :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 10
Öne çıkan mesajlar