Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gasp olayı

perish

Öne çıkan mesajlar

hayatımın en korkunç anlarını geçirdim ya hala atamadım uzerimden.arkadasımdan donuyordum az once feneryolu alt geçitinden geçiyordum,bide zaten uçuşan yarasalar kasvetli bir ortam yaratmış,birde yetmezmiş gibi travestiler beni kurt surusu gibi çembere aldılar.ben adımlarımı hızlandırdıkça onlarda hızlanıyor ve çemberi yavas yavas daralttılar.en sonunda tam koşup kaçmaya çalısırken biri beni tuttu kolumdan ve kendine çekti.pis dişleriyle kocaman iğrenç bir sırıtışı vardı ağzıda çok iğrenç kokuyordu.bana "yavrum bu saatte kaşıntı mı tuttu?" dedi.ben "ne dedin ablacım?"demeye kalmadan bi anda beni avucladı ve o an nefesim kesildi ama birşey de diyemedim.sırtımdaki gitarı işaret ederek hadi bişeyler tıngırdatta havamızı bulalım dedi.bende ilk aklıma gelen sarkıyı çalmaya basladım.tamam lan bırak dedi bir iki dakkika sonra para var mım ustunde dedi bende az biraz var ama haftalığım bitiyo zaten lutfen dedim,demez olaydım jileti neresinden çıkardı anlamadım ama parıl parıl parıldıyordu valla gozumun onunde hemen çıkarıp verdim 20 milyon.sonra hadi git dedi bende koşar adımlarla uzaklastım hemen.şimdi dusunuyorumda orda baska bişe istese belki onu bile verebilirdim çok korkuttular gozumu.aman dikkat arkadaslar gece gece bi daha yurumem ben sizde taksi kullanın çok tehlikeli oldu sokaklar çook =(
Sosyal ağlarda paylaş

ççç. geçmiş olsun... (eğer gerçekse)

ben de merterde kız arkadaşomı bırakıyodum bi keresinde, yanımda kız varken durdurdular, eğlendirelim senide sevgilinide falan dediler..
ulan bişide diyemiyosun, malum tecrübliyiz az biraz bu konularda.. yok abla sağol diyip uzaklaşmıştık..
tekrar geçmiş olsun..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 24 Ağustos 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
öeh... iyi ki paranı almışlar yani manevi yönleri de var bunun travesti bi de yani pöf.. geçmiş olsun polise falan gitmek aklına geldi mi

Ne Polisi ya Polis Tırsıyo Bu gibi Dönmelerden :D

Abi En iyisimi Toparlancan Arkadaşlarınla Bascaksın Orayı Gece Gece Oh ne ala memleket ( ki yapmadığımız Şey değil )

Ayrıca Bizim Arkadaşa emniyet müdürlüğünün önünde bıçak çektiler ve parasını aldılar yahu polis görmemezlikten geldi Bizim arkadaş Tuttu evir çevir Cocugu Dövdüler.Hay gidi güzelim memleketim...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Burda tecavüs olayı yokki O_o
Geçmiş olsun genede, ucuz yırtmışın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne polisinden bahsediyosunuz siz?

Daha 3-4 gün kadar önce tarlabaşından geçiyodum, önümden 2 genç koşarak geçti. Aha dedim yine kapkaç, ardından 3-4 kişi koşuyodu,.. Kapkaççıların tam geçtiği tarafta polisler vardı. Daha oraya yetişmeden arkadan kovalayanlar bağırdı tutun şunları kovalayın hırsız onlar diye.. Polis gitti arabasına oturdu..

Biz neler gördük bu anlattığım bile çok iyi yani..
Genellemelerin hepsi yanlış olsada bu konu için istisna..
çoğu satılmış... (bu konuyu daha açmıcam, tahmin değildir bu hayatımda istisnasız gördüğüm tüm polisler böyle, 1 tane iyi çıkmaz mı be.. önümde kapkaçtan toplanan malların pazarlığını yapıp bölüşen polisler bile gördüm, bu kadar diyim size)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 24 Ağustos 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
balonu patlatmamışlar buna da şükretmek lazım ;)

büyük ihtimal bi üye ama senin başına gelse buraya yazar mıydın? muhtemelen yeni acc alıp paylaşmış yaşadıklarını. gerçi öyle bişey yaşayıp bikaç gün içerisinde buraya yazmak yapçağım en son şey heralde şu an adam topluyo olurdum yani[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sana söyliyim polise gittiğinde azar işiticeksin..
adım gibi eminim istersen git..
inşallah mors olurum ..(mors işte yumuşakçası)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 24 Ağustos 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 24 Ağustos 2005 03:41 tarihinde demiş ki:
said:

büyük ihtimal bi üye ama senin başına gelse buraya yazar mıydın? muhtemelen yeni acc alıp paylaşmış yaşadıklarını. gerçi öyle bişey yaşayıp bikaç gün içerisinde buraya yazmak yapçağım en son şey heralde şu an adam topluyo olurdum yani

adam topluo olurdum olayı nedir abi?
adam toplayıp yan sınıfı basmaya benzemez bu olaylar
bu gibi olaylarda sıradan bi vatandaşsan polis sallamaz.saglam kanalların varsa olayın oldugu yerde polise gece nöbet bile tutturursun

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 24 Ağustos 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Seninde Varsa Gözüpek tanıdıkların Çok Delide Basılıyo =)
Ki Polisin Ah diyemediği Travestileri Dövenler Var.Polismi Peh .Rüşvet mafyası olmuş polis zaten.

[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing

[Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 24 Ağustos 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bozma sinirlerini yarın gözünün önünde kap kaç yaparlar veya öbür gün arkadaşını bıçaklarlar o zaman anlarsın nasıl bi ülkede olduğunu ki senin içinde tecrübe olmuş bu.Lise Çağlarımızda bıçaklandık.Üniversitede sağcı solcu kavgaları.Ki babam anlatır oldu o zamanlar vuranlar varmış birbirlerini.

Polis Beni görmemezlikten gelicektir emin ol ;)[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 24 Ağustos 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 24 Ağustos 2005 03:41 tarihinde demiş ki:
said:

büyük ihtimal bi üye ama senin başına gelse buraya yazar mıydın? muhtemelen yeni acc alıp paylaşmış yaşadıklarını. gerçi öyle bişey yaşayıp bikaç gün içerisinde buraya yazmak yapçağım en son şey heralde şu an adam topluyo olurdum yani

adam topluo olurdum olayı nedir abi?
adam toplayıp yan sınıfı basmaya benzemez bu olaylar
bu gibi olaylarda sıradan bi vatandaşsan polis sallamaz.saglam kanalların varsa olayın oldugu yerde polise gece nöbet bile tutturursun

yok kardeş polis molis değil izmirde bunun yapılabileceği 2-3 yer var oralarda da yeterince ciğerim gözüm var polisle halledilemeyecek şeyler de halledilebilir.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...