Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 az once nescafe 3-1 açıcaktım birincisini denedim olmadı diğerini aldım olmadı bir diğeri ve sonra bir diğeri daha... en sonunda açtım bitanesini baya bi kasarak bi anda pof diye açıldı battı klavye koltuk ustum basım.nefret ediyorum ya açılmayan buradan açınızlardan.hayattan bezdirdi strese giriyorum açmadan once artık.deli saçmalıyoda olabilirim feci baydım 7 haftadır yurttayım yazın.bitsede gitsek artık ya evimize =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne yurt u ya bu mevsimde?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaz okulu arkadasım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet ya ofs. onlar çok kötü. küçükken nesquick açardım toz duman olurdu etraf (nesquik tozu) sonra biraz büyüdüm kantinden ayran falan almaya başladım üstüme başıma dökerdim böyle pıt diye açılırdı kesin bi damla sıçrardı. bir süre sonra nescafe içmeye başladım yine aynı olay. 2 kere ablamlarla şampanya patlatmaya gittiğimizde şampanya benim üzerime boşaldı (yanlış anlaşılma olmasın döküldü). hep ben :( sakarda degilim ki...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 makas[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet ayranlar ayrı bi dert resmen damlatmadan ustume açamıyorum ozellikle yavas yavas geliyosun en son azıcık bi yeri yapısık kalıyo bardağa onu sokerken işte buyuk sorun yaşıyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: fastreload, 25 Ağustos 2005 01:23 tarihinde demiş ki: makas kahve karıstıracak kaşığım bile yok bi tane çatal var arkasını kullanıyorum.o derece kısıtlı imkanlar dahilinde yaşıyorum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 . [Bu mesaj zaidral tarafından 25 Ağustos 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar