Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buradan açınız

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

az once nescafe 3-1 açıcaktım birincisini denedim olmadı diğerini aldım olmadı bir diğeri ve sonra bir diğeri daha...
en sonunda açtım bitanesini baya bi kasarak bi anda pof diye açıldı battı klavye koltuk ustum basım.nefret ediyorum ya açılmayan buradan açınızlardan.hayattan bezdirdi strese giriyorum açmadan once artık.deli saçmalıyoda olabilirim feci baydım 7 haftadır yurttayım yazın.bitsede gitsek artık ya evimize =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya ofs. onlar çok kötü. küçükken nesquick açardım toz duman olurdu etraf (nesquik tozu) sonra biraz büyüdüm kantinden ayran falan almaya başladım üstüme başıma dökerdim böyle pıt diye açılırdı kesin bi damla sıçrardı. bir süre sonra nescafe içmeye başladım yine aynı olay. 2 kere ablamlarla şampanya patlatmaya gittiğimizde şampanya benim üzerime boşaldı (yanlış anlaşılma olmasın döküldü). hep ben :( sakarda degilim ki...[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

evet ayranlar ayrı bi dert resmen damlatmadan ustume açamıyorum ozellikle yavas yavas geliyosun en son azıcık bi yeri yapısık kalıyo bardağa onu sokerken işte buyuk sorun yaşıyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 25 Ağustos 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
makas

kahve karıstıracak kaşığım bile yok bi tane çatal var arkasını kullanıyorum.o derece kısıtlı imkanlar dahilinde yaşıyorum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...