Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik 1. illegal sokak yarışları

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

boyle bi organizsayon yapıldımı daha once bilmiyorum.istanbul tuzlada kapalı ve baya uzun ve geniş bir yol var bu iş için gayet uygun.
2şerli çıkar yarıscılar ve motorlara gore klasifikasyon yaparız 1.6 ayrı kategoride 2.0 lar ayrı kategoride olurlar haksızlık olmaz
cihazlarınızı yazın fikstur oluşturayım.benimki honda s2000[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

sabiha gokçenin orda bi kere yanlıslıkla girmiştim.
@taka yol zaten kullanılmıyor.trafiğe kapalı anlıyacağın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 22 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 23 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
astra gsi 2.0 bildin mi kardeş o zaman bende varım ama cok sağlam iddasına giremem bastan diim artı yer sağlam damı polislerle ugrasmıyalım sora

anahtarına diycektimde o zaman baska bi iddia bulalım.fikri olan soylesin valla benim aklıma gelmio şimdi.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...