Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denklik Sınavı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bu denklik sınavı. Yurtdışında okumayı planlıyorum üniyi. Türkiye de Ösym nin tanıması için denklik sınavı falan gerekiyormuş. DAha önce giren pati oldumu? Nasıl birşeydir?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
denklik sinavi degil, belgesi o.
ama belgeyi alabilmek icin sartlar var. oss'de taban tutturmus olman ya da SAT'tan min 1200 skor yapman gibi. bi kac belge daha vardi. bunlari osym'ye yolluyosun ankaraya, sana belgeyi yolluyolar.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Hmm sınav diye duymuştum ama aydınlattığın için teşekkür ederim rig. Galiba sende yurtdışında okuyorsun=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
evet de uzun atmis olmiyim; uni bittikten sonra bi sinava falan tabi tutuluyosan haberim yok acikcasi. mezun olan arkadaslarimdan boyle bi sey duymadim ben.

obur turlu dusununcede sacma geliyo zaten. yani 4 sene sonunda ben bilgisayar mezunu olmusum bana oturup 4 seneden sinav mi yapacaklar?!?!! bence kimse ugrasmaz bununla. ancak YOK'un tanidigi ve tanimadigi universiteler var. eger tanimadigi bi uni'yse herhangi bi denklik belgesi alamiyosun. taniyosa, zaten askerligi tecil ettirmek icin gerekli belgeleri almis olman gerekiyo.[signature][hline]Tulahr
  • Yeni Oluştur...