kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Ben Bu oyunu Oynamak İstiyorum Ama MAlesef Olmuyor Bu oyun Hakkında bana Birazcik Bilgi VErebılırmısnız Acaba Nerden Alınır KAc PAradır ... Falam Fılam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 www.paticik.com/daoc abi bi goz atin anlamadiklarinizi sorun daha iyi yardimci olalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 www.avaturk.com adresindende bu oyunun us versiyonunu temin edebilirsin.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder | Inconnu Necromancer | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dUdU Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ben satayım sana benimkini. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar