Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

x-box

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

dvd var ama standart olarak yok, ayrı bır harcama yapman gereklı.Ps2 dekı gıbı degıl yanı. Grafık acısından evet gayet guzel.Oyun cesıdı ps2 dekı kadar yok ve kalıtelı degıl.Ps2 nın yanına alınabılecek guzel bır alet olarak goruyorum x-box'u. Eger ps2 yoksa sende bence hata etmıssın ılk x-box alarak.Onlıne oyun oynamak ıstersende ayrıca para odemelısın.Ps2 de bu olay ucretsız.Dedıgım gıbı oyun oynamak ıcın alıyorsun konsolu, ama oyun cesıdı bol olmayınca bayar bu ıs.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

bende ps2 kenara birakip xbox a geçtim çook ta iyi yaptim ps2 nin tüm oyunlari birbirine benzioo çoğuda oynanamasi okadar güzel değil zaten ps2 cilerin çoğu ya we6 oynuyo ya gta3 yada gt3 başka oynadiklari yok hiç değilse xbox ta oynucain süpe oyunlar var mesela ben shenmue 2 ye başladim xbox ta mükemmell...... ffx ten sonra en çok zevk aldiim oyun oldu.. son aylarda ps2 ye çikmiş oyunlara bide xbox a çikmiş oyunlarına bak derimm iimi yapmişsin kötümü yapmişsin tabiki ii yaptın...
Sosyal ağlarda paylaş

ff den sonra en cok zevk aldıgım oyun dıyorsun, sonrada kalkmıssın ps2 de gta,gt ve winnıng dısında oyun yok dıyorsun.FF hangı konsolun oyunu? Winning, meteal gear solid, tekken bunların hepsı konsol aldırtan oyunlar zaten. Wınnıng zaten yetıyordur.Sadece winning ıcın ps2 alan kesım oldukca fazla. x-box'un halosundan baska ben ıyı bır oyun goremıyorum.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

xbox tada yeterince ii dövüş oyunu var mgs zaten xbox tada var bi ffx i eksik zaten elimin altında ffx-2 için tutuyorum ps2 yi başka bişi için değil ps2 cilerin çoğu ffx i oynamiyo onlarin işi gücü gta 3 ve we6 başka görmedim... neyse ben burda hangisi ii olayina girmiyorum düşüncelerimi yazdim sadece ffx ten sonra zevk aldiim oyun dedim ama sen yanliş anladın yada ben yanliş aktardım 2 side benim için çok güzel oyun ps2 de shenmeu yok xboxta ffx yok bu kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

x-box'um olmasını cok ısterdım, ama bıraz erken dıyorum. Daha ps2'nın bıle zevkını alamadım adam akıllı. Oyun tarzıda onemlı tabı. Futbol oyunu sevmeyen bır ınsan bır wınnıng'ın kıymetını bılemez. X-box sana hıtab eden oyunlar cıkıyordur, ps2 ıse bana bu degıskendır ıste. Mesela metal gear konsolu aldırtan ender oyunlardan.Ama ben 1 bolum oynayıp sıkıldım mesela.Ama bır wınnıng hıc skılmadan arkadasınla beraber gunlerce oynanır.Tekken aynı sekılde.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok gt nın uzerıne araba yarısı yok.Ben bu arada oyunu kotuledınmı serial? Adam akıllı okuyun yazdıklaırmı ya. Gt nın uzerıne yok dıyorum kı oyle. Bu arada ff'ı de unutma ps2 'nın ıyılerı arasında.Sen bana boyle muhtesem 5-6 oyun sayabılırmısın x den?
Halo kalıtesınde bana 2 oyun say.[hline]Simofle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...