neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Merhabalar , Henuz WOW dunyasina adim atma a$amasindayim , bircok terimi bilmiyorum .. sorularima gelince ; * hangi realm'u tavsiye edersiniz ? Al'akir'de yeni karakter acilamiyormu$ sanirim cunku wow-europe adresinde unlem i$areti var ? * undead rogue mu yoksa elf rogue mu ? hangisinin ne avantajlari var ? cevaplariniz icin te$ekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yanında ! olan serverlar kalabalıktır, yoğun saatlerde servera girerken 5dk-1 saat arası falan bekleyebilirsin (özellikle haftasonu), ayrıca lag olur bu serverlarda, ama istediğin her zaman bi yerlere giden adam bulabilme avantajı vardır kalabalık yüzünden :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 peki hangi realmler tercih edilmeli ? ingilizce duzeyim ise yuksek sanirim bunu da goz onunde bulundurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Realm sana kalmış low harici normal-pvp-rp herhangi bir server seçebilirsin rogue olayına gelince istediğin race seç hangısı hoşuna giderse örneğin ben elf rogue severim silah tutuş stilleri bana çok karizmatik gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 elf rogue da rogue mu abi.direk gnome rogue sec.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 rogue oynamadım hiç tam olarak nelere ihtiyaçları var bilemiyorum ama, rogue açılabilen ırkları birer kere aç ve ırklarından gelen artı özelliklere bak (orc ların petlerinin melee damagelarında artı var gibi) hangisi rogue a uygun olursa onu aç derim, bide görüntü var tabi sen seç :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Dwarf Rogue tabiiki.. Hem bıçakları tutuşları güsel.Ayrıca silah kullanacaksan Guns skilline bonus 10 skill verio.Vede gözlükleri takıncaaa olay budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Elf Rogue'da karar kildim , yalniz realm secemiyoruz ;* The Qui , Al'Akir cok guzel dedi sanirim oraya gidecem her$eye ragmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Nightelf aslında Shadowmeld özelliinden doalyı cok tercih edilir.Gliba sende onun bu özeliini göz önüne almışn.Nyse hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 $imdilik iki sorun var evet ; * realm secimi * update sorunsali update olayi nasil wow'da , mesela hesabi aciyoruz sonra kendisi mi baglaniyor servera oyle mi cekiyor ? yoksa biz kendimiz cekip mi kuruyoruz ? En son surum hangisi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sen kullanıcı adını şifreni girip login'e bastığında zaten gerekliyse en son patch'i çeker otomatik olarak,(aslında patch çekmek için uydurma şifre ve kullanıcı adı yazabilirsin).WoW kapanıcak ve bir patch downloader çıkacak,artık versiyonuna göre genelde uzunca bir süre patchlenecek. edit:Realm seçiminde PvP,PvM yada RP gibi unsurları göz önünde bulundur.PvP serverları,ismindende belli yoğun pvp içerirler (:D),mesela level kasarken bile olsa,karşı factiondan birisi(horde oluyor night elf'sen çünkü night elfler alliance factionundalar) seni kesebilir gördüğü yerde.sende onu tabiiki :D PvM serverlarında -emin değilim,çok bilgim yok- ama PvP flagi olmadığı zaman dalamıyorlardı yanılmıyorsam.yani istemezsen pvp yapmak,kimse seni zorlamıyor,isteğine göre kah /pvp yazarak kah kapışan iki kişiden alliance olanına yadrım ettiğin zaman pvp ye açık oluyor olman lazım,ama dediğim gibi emin değilim.Böyle birşey ama :). RP serverları ise PvM serverları gibi ama daha çok roleplay öğesine ağırlık veriyorlar,yani karakterinle bütünleşip,onun rolünü oynamak RP serverlarında amaç. Bence server seçerken buna dikkat et,population'a bak, sevdiğin neyse onu yap. [signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj Drigeolf tarafından 21 Ağustos 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ama wowu kurduktan sonra,buradan http://download.wowguru.com/wow-1.6.0-engb-patch.exe bu patchi çekersen geriye fazla birşey kalmaz..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 cevaplariniz icin cidden cok te$ekkur ederim. lakin son bir sorum var box'tan cikan 10 gunluk guess pass var birde 1 aylik free , 10'luk guess'ten ba$lasam sonra 1 aylik free ile devam edebilir miyiz ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 onların 2si farklı hesaplar. 10 günlüğü açtığın zaman devam ettirmek istersen parasını ödüyorsun. diğerinde 1 aylık ödemeyi yaptığında 2 ay oynama fırsatın oluyor.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yani normal bir box'in icinden 2 tane cdkey cikiyor ve ikiside parasini odedigin zaman devam edebiliyor ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arkada$lar cidden son sorum , sabirsizlaniyorum oyuna girmek icin * guess pass sadece bir kerelik kullanim icin degil mi ? yoksa parasini verip guess pass'tan devam edebiliyor muyuz ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 evet ara$tirdim ogrendim ;) adres ise ; http://www.blizzard.com/support/wowbilling/?id=abl01670p kisaca guest pass bir daha kullanilamiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bir daha kullanilmiyor değil ama yeni 1 tane alana kadar kullanilmiyor :) yoksa 10 günlük char'ın fln saklanıyor yeni wow alınca upgrade acc. yapıyorsun ve devam ediyorsun ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya dun rogue ile ba$ladim her$ey guzel ama bugun Al'akir'e girmeye cali$iyorum realm sectiriyor kafayi siyiracam ;*[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 serverlar bakımda sanırım o yüzden[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hala bekliyoruz ;*[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 12.00 -12.20 arasinda aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 acildi cogu server ama bizim Al'akir 'e girmiyor hala realm secin diyor ;([signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Al'akir 'de 10-15 lvl arasi kimse yok mu ?[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar