Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie

neverexist

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar ,

Henuz WOW dunyasina adim atma a$amasindayim , bircok terimi bilmiyorum .. sorularima gelince ;

* hangi realm'u tavsiye edersiniz ? Al'akir'de yeni karakter acilamiyormu$ sanirim cunku wow-europe adresinde unlem i$areti var ?
* undead rogue mu yoksa elf rogue mu ? hangisinin ne avantajlari var ?

cevaplariniz icin te$ekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

yanında ! olan serverlar kalabalıktır, yoğun saatlerde servera girerken 5dk-1 saat arası falan bekleyebilirsin (özellikle haftasonu), ayrıca lag olur bu serverlarda, ama istediğin her zaman bi yerlere giden adam bulabilme avantajı vardır kalabalık yüzünden :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

rogue oynamadım hiç tam olarak nelere ihtiyaçları var bilemiyorum ama, rogue açılabilen ırkları birer kere aç ve ırklarından gelen artı özelliklere bak (orc ların petlerinin melee damagelarında artı var gibi) hangisi rogue a uygun olursa onu aç derim, bide görüntü var tabi sen seç :)[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

sen kullanıcı adını şifreni girip login'e bastığında zaten gerekliyse en son patch'i çeker otomatik olarak,(aslında patch çekmek için uydurma şifre ve kullanıcı adı yazabilirsin).WoW kapanıcak ve bir patch downloader çıkacak,artık versiyonuna göre genelde uzunca bir süre patchlenecek.
edit:Realm seçiminde PvP,PvM yada RP gibi unsurları göz önünde bulundur.PvP serverları,ismindende belli yoğun pvp içerirler (:D),mesela level kasarken bile olsa,karşı factiondan birisi(horde oluyor night elf'sen çünkü night elfler alliance factionundalar) seni kesebilir gördüğü yerde.sende onu tabiiki :D
PvM serverlarında -emin değilim,çok bilgim yok- ama PvP flagi olmadığı zaman dalamıyorlardı yanılmıyorsam.yani istemezsen pvp yapmak,kimse seni zorlamıyor,isteğine göre kah /pvp yazarak kah kapışan iki kişiden alliance olanına yadrım ettiğin zaman pvp ye açık oluyor olman lazım,ama dediğim gibi emin değilim.Böyle birşey ama :).
RP serverları ise PvM serverları gibi ama daha çok roleplay öğesine ağırlık veriyorlar,yani karakterinle bütünleşip,onun rolünü oynamak RP serverlarında amaç.

Bence server seçerken buna dikkat et,population'a bak, sevdiğin neyse onu yap.

[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde

[Bu mesaj Drigeolf tarafından 21 Ağustos 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...