zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Model viewerda trollere bot giydirince bot ayaklarınıda sarıyor ve trolleri benim için "açılabilir" bir ırk yapıyor. Oyundaki bot grafiklerini açma gibi bir şansımız varsa (dışardan yada içerden) ve siz bunu bana anlatırsanız çok mutlu olurum. :)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kolları bacakları falanda acık kalıo nie kapanmıo ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Trollerin en seksi irksin wowdaki :P[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne güzel havadar işte kalsın öyle bırakın yav:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :)[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Malkavian13, 24 Ağustos 2005 17:58 tarihinde demiş ki: ud lerinde kemiklerini aldırma varsa söyler misiniz bu ne ya her yeri çürümüş boyları kısa kambur biraz vede ayakkabı giyemiyorlar hep tırnakları dışarda kalıyor e undead onlar, ayrıca ayakkabı kokutur böle iyi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende trollere parmak ekletmek istiyorum.öyle 2 parmaklı hiç hoşuma gitmiyo.meslek olarak estetik cerrahı falan koysunlar oyuna ameliyat edelim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar