Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odada C vitamini.

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

saat 03.30 civarları.. paticik , msn vs dolanıyorum.. canım sıkma potakal istedi gittim mutfaktan aldım bi şişe mutfaktan odaya gelesiye kadar çalkalıyıp durdum bende bişi olmaz diye öyle bi açtım açmakta o açmak güm :)

patladı :(

etrafıma baktım kendime baktım bide papaanıma baktım... heryer sarı sarı.. duvarlara baktım hem sarı hem kokuo. papağanım gak gak ötmeye başladı tüylerini yalıyordu :) halı bilgisayar telefon herşey gitti odada duramıyorum ama içimden yazmak geldi paylaşmak geldi döktüm buraya.. :)

napçam ben yaaaa duvar kağıdı bile ıslandı kabarırsa ? :( yer çok pis kokuyo heryer yapış yapış ufff..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

lol,Al eline bi bez başla odayı silmeye.. Bende Kahvaltılığı düşürmüştüm mutfakta.Koltuk full reçel olduydu Yerler full reçel. Oy oy oy. 3 çeşit reçel vardı.. Vişne Çilenk Erik.Peynir falan Sonra yerleri temizlemem 25 dakkamı almıştı :D E haliyle koltuğu temizledim biraz izi kaldı.Ters çevirdim minderi ehue.Bi kerede Mayonezle şebeklik yaparken patlamıştı :( hertaraf mayonez olduydu Canım çıktıydı temizlicem diye.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

önce halıyı yıka,sonra duvarları sil,sonra bilgisayarını sil,sonra papağanını yıka,sonra odayı havalandırmak ve kokunun gitmesi için pencereleri,kapıları açık tutki ceryan yapsın.
eğer bunlar yapmak zor geliyosa temizlikçi kadın falan tut=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reaper08, 24 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
şimdi uyandım hizmetçimiz saolsun odayı çok iyi silmiş.. =) ihih sevindirik oldum.. ama hala koku var :)

olanda papağanıma oldu :) korkak şimdi çok

okumadan yazmanın zararları=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...