Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odada C vitamini.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 03.30 civarları.. paticik , msn vs dolanıyorum.. canım sıkma potakal istedi gittim mutfaktan aldım bi şişe mutfaktan odaya gelesiye kadar çalkalıyıp durdum bende bişi olmaz diye öyle bi açtım açmakta o açmak güm :)

patladı :(

etrafıma baktım kendime baktım bide papaanıma baktım... heryer sarı sarı.. duvarlara baktım hem sarı hem kokuo. papağanım gak gak ötmeye başladı tüylerini yalıyordu :) halı bilgisayar telefon herşey gitti odada duramıyorum ama içimden yazmak geldi paylaşmak geldi döktüm buraya.. :)

napçam ben yaaaa duvar kağıdı bile ıslandı kabarırsa ? :( yer çok pis kokuyo heryer yapış yapış ufff..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
lol,Al eline bi bez başla odayı silmeye.. Bende Kahvaltılığı düşürmüştüm mutfakta.Koltuk full reçel olduydu Yerler full reçel. Oy oy oy. 3 çeşit reçel vardı.. Vişne Çilenk Erik.Peynir falan Sonra yerleri temizlemem 25 dakkamı almıştı :D E haliyle koltuğu temizledim biraz izi kaldı.Ters çevirdim minderi ehue.Bi kerede Mayonezle şebeklik yaparken patlamıştı :( hertaraf mayonez olduydu Canım çıktıydı temizlicem diye.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
şimdi uyandım hizmetçimiz saolsun odayı çok iyi silmiş.. =) ihih sevindirik oldum.. ama hala koku var :)

olanda papağanıma oldu :) korkak şimdi çok[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
önce halıyı yıka,sonra duvarları sil,sonra bilgisayarını sil,sonra papağanını yıka,sonra odayı havalandırmak ve kokunun gitmesi için pencereleri,kapıları açık tutki ceryan yapsın.
eğer bunlar yapmak zor geliyosa temizlikçi kadın falan tut=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Mesaj tarihi:
said:
Reaper08, 24 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
şimdi uyandım hizmetçimiz saolsun odayı çok iyi silmiş.. =) ihih sevindirik oldum.. ama hala koku var :)

olanda papağanıma oldu :) korkak şimdi çok

okumadan yazmanın zararları=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Mesaj tarihi:
papaanı sorma çok korkaktı artık daha çok korkuyo :) görsen 'be' desen bayılcak höt desen ölcek halde :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
off..bizim bir arkadaş geldi aklıma..ne zaman kola vs. alsa kesin açarken patlatırdı... meuaheua[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
  • Yeni Oluştur...