Granis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Stormcale serverında horde oynuyorum.Alterac valley en fazla 2 bilemedin 3 saat sürüyo ve sırf horde kazanıyo böyle bi server :P alliance sadece clanca girince kazanabiliyo.O da olucak artık.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: RedBaron73, 24 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki: yada allince karakteri secenler genel olarak kaliteli oyuncular değil. yorumsuz[signature][hline]Tunç Bilek/Melek/Tugrul/Ajda-Kay Tunç/Druid-Melek/Priest Alliance Shadow Moon Tugrul/Mage Alliance Illidan The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla benim gözlemlediğim alliance hep daha organize oluyor. en basiti healerlar healliyor. horde da ise heal denen birşey yok. raid olalim grup olalim diyorsun ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 BL de horde tarafında AV resmen iskence zaten az girerim girdigimdede 40vs28 30 gormekten sinirim bozuluyo..warrior lar kendilerini God mode sanıp dalıp 2 sn de öluyolar shaman heallamaz falan sonunda bu ne ya diyip cıkıyosun WSG de de tam tersi oluyo ne zaman girsem ii oynayan adamlara denk geliyorum heralde 2 dk da bitirip tekrar giriyoruz..shaman in heallaması ole resmen oyunu tersine ceviriyo heallamazsa direk yeniliyoruz heallarsa ona buna shock atıp 2 dk da manası bitirmezse kimse ölmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar