Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya hani büyücülerin Kulesine (Chapter 7 conjurer) Gidiyosunda içeriye ogre lar girmiş, O bölümdeyim... 2Katta silver key isteyen bi kapı var.Gezmediğim yer kalmadı ama bulamıyorum anahtarı. :( Orda acaba birine gidipmi alıcaz key i? Milim milim mouse kaydırarak ok sıktım belki ileride Kol vardır onu aktif ederiz falan diye, ııh yok. Napıcam ya :( Yandada Aşşa inen bi elevatör var Kuleye girmeden önce.ORayada baktım yok bişey orda. Bölümü tam anlatmak gerekire, Hani HeartBlade mi ne onu hecubah Warlock prensinden alıyor yanındaki adamlarada instant çekiyor.Ondan sonraki bölüm. Geçemedim yardım pls :-( yoksa Warrior a başlicam ya delirdim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Conjurer o kadar zevkli degıl zaten ya mage yada warior. Hele warirorun buyuculer kulesıne gırıp butun buyuculeri öldürme bölümü cok eğlencelidır..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bence conjurer cok zevkli.Oku sıkıyorum kafasına Bide Vampiric varsa süper oluyor Slow stun Vampiric Ok kombosu ile ölümsüz oluyorum. Tabi bu npc lere karşı :-) 4 5 kişi oldularmı Ya Hand indiriyorum yada Meteor atıyorum kafalarına. :-) Bu arada buldum.Kapının arkasındaki duvar yıkılıyormuş ehue.. Ulan be.Girdim içeri action özlemişim 4 5 tane ogre falan geliyo Demonian Imp falan Bi güzel yatırdım hepsini. ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çok silik hatırlıyorum ama kapalı bir odada arkalarda bi yerde olması lazım..bi bak..belki doğrudur hatırladığım..garantisi yok ama..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bütün karakterlerle bitirmişti baya önce ama hatırlamadım.acaba bu noxun ek paketi falan cikmadimi.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cikti onun sayesinde Westwood stüdyosunda oynuyorsun. Nox Quest diye bişey fileplanet ta falan var download'u[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ok saol bakıyorum hemen[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar