hangem_high Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 beramusta 60 asasinim vardi ve chari 2-3 haftadır satmaya calsıyodum ve 2 defa haccklenme tehlikesi atlatmıstım .nese chardaki wp yi adamın birine 18 gb ye satarken malum trade yapiyorum.birden dc oldum. tabi tekrar log in olamk istedihgimde invaslid pass yazdi. nese bunu yazmaktaki amacım bunu yapan buyuk ihtimalle bi Turk ve namechange olmadıgı icin chari satmaya calısıcak.olur ya burdan bi ark da ben chari satiyorum die almaya fln kalkar. ileride mutlaka chari geri alicam.para mara verirsinz de araya gider die soyluyorum baya hızlı yazdim umarim anlasılmıstır.[signature][hline]satılık char hangem_high kasarhood lvl:60 np:110xxx sever:beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: hangem_high, 24 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: beramusta 60 asasinim vardi ve chari 2-3 haftadır satmaya calsıyodum ve 2 defa haccklenme tehlikesi atlatmıstım .nese chardaki wp yi adamın birine 18 gb ye satarken malum trade yapiyorum.birden dc oldum. tabi tekrar log in olamk istedihgimde invaslid pass yazdi. nese bunu yazmaktaki amacım bunu yapan buyuk ihtimalle bi Turk ve namechange olmadıgı icin chari satmaya calısıcak.olur ya burdan bi ark da ben chari satiyorum die almaya fln kalkar. ileride mutlaka chari geri alicam.para mara verirsinz de araya gider die soyluyorum baya hızlı yazdim umarim anlasılmıstır. geçmiş olsun[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben 60olsam hacklensem i,ntaar ederdim kardeş çok geçmiş olsun[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar