Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce bu sene gol kralı kim olacak?

Silvia

Öne çıkan mesajlar

gel altinci hafta gel...Elimizden dusmiyecek capon bayrai bu sene de!!!
carew pascal..siyahi damat seviyosunuz bakiyorum..o zaman sirf ailton yetmez..youlayla kleberson da cakabilir haberin olsun.. Koray zaten efsanevi damat onu hic saymiyorum..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

Son iki yıldır tek başarısı Fenerbahçeyi yenmek olan büyük beşiktaş jimnastik kulübü taraftarlarına 6. hafta için başarılar diler, sezon sonunda "NASI YENDİK FENERİ... 4. olduk ama yinede şampiyonu yendik ulan" adlı konu ve konularda görüşmek dileklerimi sunarım.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

spor kluplerinin sadece futboldan ibaret oldugu yanilgisina kapilan cuhela smoke arkadasima besiktasin bu sene yakaladigi fenerbahcenin yanindan bile gecmekte zorlanacagi engelli basketbol erkek basketbol bayan basketbol boks, bayan voleybol,erkek hentbol ve sayisiz amator bransin goz kamastiran basarilarini hatirlatirim..

Obur Turkcell Super Lig kluplerine gore tartismasiz cok genis bir butceye sahip olan Fenerbahcenin yaptiklari(daha dogrusu yapamadiklari) tum sporseverler tarafindan bilinmektedir. 1 sezon icinde derbilerde tek galibiyeti zar zor alan,avrupada ise her sene bizi rezili rusva eden fenerbahce taraftarinin biraz da gercekleri gormeye baslama zamani gelmistir..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

1) Arkadaşın değilim seviyeni koru
2) Cühela diyerek tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma. Yaşının iki katı kadar eğitim hayatım vardır.
3) Yaşıtlarında konuşuyormuş gibi konuşabilirsin internet ortamında ama en azından sana gösterilen minimal saygıyı başkalarına göstermeye çalış.

Farkındaysan Futbol bölümünde konuşuyoruz. Eğer amatör branşlarda beşiktaş'ın başarılarını konuşmak istiyorsan git aşağılarda bir yerde spor bölümü mevcut orada böbürlen.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

basit bi takilmadan bu kadar alinacagini tahmin edemedim..madem futbol konusuyosun,takilmalar olacaktir illa ki, cuhela derken egitimine dil uzattimi zannetmissinki bu da kompleksini gosterir ha benim ustume dusmez neyi kompleks edindiin gerci..Yasimi basimi neyaptigimi bilmeden senin hayatin kadar ben okul okudum lafinin da komiklikten oteye gidemedinin farkindasin sanirim? futbol konusurken o zaman besiktas jimnastik klubu yerine besiktas futbol takimi diyelim..herseyi cok ciddiye alip gerginlik yapmana gerek yok,yazdiim seyleri tartisalim bunun yerine..Eger bi yarani desip alinmana sebep olduysam yine de ozur dilerim.[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Half_Cow, 24 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
zegna yetiş...

Soruyu cevaplamak gerekirse... Anelka'nın olmasını isterim ama şu an olamayacak gibi görünüyor. Herhalde Fatih Tekke olur yine ama ben Fenerbahçeli biri olsun istiyorum bu sene. Alex veya Nobre olsun. :horace:

yetisilecek bisey yok ya dicemi dedim bi daha tutup cevap yazmam zaten..Alexin bir orta saha oyuncusu olarak gol krali olacani zannetmiyorum,nobre belki...ama ailton fatih ve umit karan bence daha iddiali yarista[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan tepişicem malesef... Bıktım artık iki günde bir account açan insanların gelip her tartışmayı alevlendirmesinden. e o zaman fight fire with fire diyorum. Yukardaki borabora adlı şahıs da bu accountlardan biri. Mantıklı ol, alttan al nereye kadar. Adam gibi bir futbol konuşma forumumuz vardı ondan da soğutuyorlar insanı. Neyse bak tepişcem diye başladım yine sakinleştim. E hal böyleyken tepişmeyeyim bari.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 24 Ağustos 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Fistan tepişicem malesef... Bıktım artık iki günde bir account açan insanların gelip her tartışmayı alevlendirmesinden. e o zaman fight fire with fire diyorum. Yukardaki borabora adlı şahıs da bu accountlardan biri. Mantıklı ol, alttan al nereye kadar. Adam gibi bir futbol konuşma forumumuz vardı ondan da soğutuyorlar insanı. Neyse bak tepişcem diye başladım yine sakinleştim. E hal böyleyken tepişmeyeyim bari.

smokecum ben o insanlardan deilim..daha once de(1 sne) yazmakta oldugum foruma yeniden uye oldum ve ayni nickle yaziyorum olduumdan beri.insanlari tanimadan teshis koymaya kalkisma..bak ne dedim hataliysam kusura bakma dedim ozel mesajlarini da bi kontrol et istersen?ortami geren sensin farkindamisin?azcik sakinleselim..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...