Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yaw yeter ama ne zaman quest veren adama gitsem quest alırken fln hep internet kökten giidyor oyun içinde bunun sebebi ne add-ons dediler sildim gene oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 up up gene gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Her quest alışında mı bu oluyor yani? Şayet öyle değilse pek sanmıyorum wow ile ilgili olduğunu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 her quest tamamladıktan sonra oluyor completed ettikten sonra %70 gidiyor tüm net ama wow la ilgili öbür türlü hiç gitmiyor internetim hep bu quest işi yüzünden gidiyor reset atınca geliyor bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hmm %70 diyorsan o zaman çok ilginç ama wow ile ilgili gibi.. Official forumları bir arat bence. Mutlaka birinin daha başına gelmiştir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ok tşkler bilen biri varsa yaşayan lütfen yazsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Böyle bir sorun arkadaşımında başına gelmişti ama ne yazıkki o olayı duzeltememişti ve oyunu bırakmıştı . Umarım çözümünü bulursun gerçi o fazla uğraşmamıştı biraz uğraş elbet halledersin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 e peki interface dosyasının içindeki tüm dosyaları silebilir miyim disable add-ons var onlar oyunun orjinali snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Interface dizinin komple silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 oh ok sildim sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Malkavian4, 19 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: her quest tamamladıktan sonra oluyor completed ettikten sonra %70 gidiyor tüm net ama wow la ilgili öbür türlü hiç gitmiyor internetim hep bu quest işi yüzünden gidiyor reset atınca geliyor bağlantı peki bunun ingilizcesi nedir acaba blizz a mail atim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 upper hupper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Wow forumlarında teknik kısma bak bunla ilgili konular var. Mavi adamlar tarafından yazılmış :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 wow dizinin içindeki /wtf ve /wdb dizinlerinin içeriğini sil ve yeniden login yap. Bu oyunun ilk kurulmuş haline çeviriyor.[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 forumlara baktım yoktu dalamarın dediğini yaptım bi girebilsem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Buraya bir bak. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tam anlamadımda firewall ı fln kapayın diyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paticikde birileri daha çok önceden senin sorunundan bahsediyordu kendi başına geldiğini söylüyordu,cosmosdan kaynaklanıyor sanırım addonsların hepsini silmeyi dene olmazsa oyunu sil baştan yükle..vs[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 19 Ağustos 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yaptımda denicem şimdi girmek kasıyor servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya of gene gitti ne yapsam olmuyor oyunu silip baştan yüklesem ama patchleri baştan yüklemek istemiyorum nasıl kurtarırım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eowithrand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Oyunu baştan kurmak dışında çare yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 e peki patchleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 fileplanet.com dan en son sürümü indir hatta salla fileplaneti www.wowguru.com dan indir =) [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 20 Ağustos 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yaw dosya içinde varmış onu copy ettim sağol genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 OLMUYOR YA İMDAT AMA SİLDİM YÜKLEDİM GENE NAFİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar