Eziq_Wowcu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hauramush bildiginiz gibi yeni acildi ve gunde en iyi 1000 kisi sıra bekliyoruz oynuyanların bir cogu AFk olmamak icin program kullanıyo ve deli gibi donuyor oldugu yerde Oyuna ortama 12dk da giriyoruz bunu hesaplamak kolay kac kisi sira olduguna bak sonra kac dakika bekledigine bak ne böl cıkan rakamları birbirine KOLAY Ben yaptıgınde hep 12 dk cıkıo OZMN ne kadar bekleyecegimizi ezik Blizard ın hesapları hep yanlıs cıkıo ve benim denklemim X kisi sira carpı(X) 12 dk yanı 1000 kisi sıra ortama 120 dk yani 2 saat hesaplamak kolay sizde yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben hiç sıra beklemiyorum açıkçası sabah giriyorum akşama kadarda çıkmıyorum sizde öyle yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arada sırada afk cılerı silkelemek icin 10sn lik kapatıyorlar serverı[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o dönüp duranların görüntüsü çok komik oluyor ama:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1000 kişilik sıra =1 saat 15 dakka gibi bişi hep öle oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar