Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya benim aklım neden önce kola diye özellikle vurgulamış arkadaş ona takıldı; önce fanta atsak tadı değişiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konunun yeri Yanlış ! Konuyu Tutorials [Öğretiler] Açmalıydın :D Googlede arattim ama bulamamıştım süfersin.Yarinda Vişne Suyu ve votka Tutorial i bekliyorum senden :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 pepsi = sekerli su = komik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 küçükken genelde arpam fazla geldiğinde evde ikisi birlikte bulunuyorsa gerçekleştirdiğim eylem.[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kolaya bir kaşık kahve koyun. köpürmesin dikkat edin çok güzel tadı var da sonu çok acı oluyo, deneyin derim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Bachree, 24 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: küçükken genelde arpam fazla geldiğinde evde ikisi birlikte bulunuyorsa gerçekleştirdiğim eylem. www.eksisozluk.com diyeyim anam ben sana o zaman. Seni çaylak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bunun yurtdışında kutuda icecegide var cocacolanın spezi adında hatta bazen bole turkiyenin turistik yerlerinde rastlamak mumkun:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben de kolaya 2 damla falan amonyak atın derim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aaah ah, birbirimize artistik yapardık "ben bugün sprite'da karıştırdım, en güzeli meyve suyunu da koyunca olum" diye. aah ulan ne günlerdi bee!! *!jacabo'ya göz kırpar*[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar