Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genç hayatımızda çıkma tekliflerimiz cidden önemli bi yere sahip bence..ve elbet olayı saatlerce kafamızda tasarlayıp,anlık gazlarla gidip uyguladığımızda elbet planlandığı gibi gitmeyen bi yığın olay olmuştur..ve bu olaylar o günler geçtikten sonra rahatça anlatılıp gülünen bir hal almıştır..işte bu konuyu bu olaylara ayırdım.. ben başlıyorum: Yıllar önce lisede önceden aynı sınıfta olduğumuz ama bölümler (Sayısal/TM) ayrılınca ayrı sınıflara düştüğümüz iyi bir arkadaşım olan ama kendime engel olamayıp hoşlanmaya başlayıp birkaç aydır da açılamadığım kıza onun en iyi arkadaşının da yardımıyla her şartın iyi olduğunu düşünüp bir tenefüste açılmayı planlıyorum..sınıfta her türlü olasılığı değenlendirip nasıl davranacağımı falan planlıyorum..sarılıp boynuma atlamasından tokat yemeye kadar her duruma hazırlıklıydım..konuşmayı planladığım zamanda boş ders gibi bi durum vardı sanırım etrafta kimse yoktu..evet kız önümden geçerken yanına gittim.. (kızın ismi sallama 'Ayşe' olsun) -ehhm Ayşe bi saniye konuşabilirmiyiz? -HAYIR!...*koşarak uzaklaşır* -........ bukadar...:)...bunun dışında herşeye hazırlıklıydım..sonra evime gittiğimde mail atmış bana..meğer bi tenefüs önce öğrenmiş o ders onu düşünmüş istemiyomuş falan...o zaman yıkılmıştım ama şimdi kahkahalarla gülüyorum olaya :lol:[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... [Bu mesaj Darkblade tarafından 23 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eheh iyiymis bu.. ben de ayni sekilde bi arkadasimdan hoslaniyodum ama,yani baya yakin arkadasimdi artik dedim adam gibi tanidiim biriyle uzun bi iliski yasamali..neyse bunla oturuyoduk kantinde..Ben de her zamanki gibi buna neyim var neyim yok anlatiyorum..dedim iste ben birinden cok hoslaniyorm hatta asik bile olabilirim bu aa cok guzel kimdir fln tarif edeyim sna dedim kendi ne ozellii varsa neye benziyosa tek tek anlattim bu anlayamadi once ne zaman sonra cakti da,Yani?? diye bi soru yoneltti ben de yani benle cikarmisin dedim...ama biz arkadasiz fln dedi..Ben de..teselli etmenin ne faydasi var..zibi zibi renk diye sarki soyledim :P su anda...sokakta gorsek merhabamiz var sadece...Zalim oyunbozan!! :P[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sen yine iyisin ben lisedeyken o kadar utanırdım ki mektup yazardım şiirli sözlü ondan sonra kız gelirdi yanıma ben dut yemiş bülbüle dönerdim. ühühüh kim açtı lan bu topiği sabah sabah yine melankoliğe girdik[signature][hline]Sıkma canını hayat hiçbir şeye üzülecek kadar uzun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 5 yıllık arkadaşıma senden hoşlanıyorum demiştim serviste (oha). Kızın bir de sevgilisi vardı (ohaa). Kız ne yapayım banane dedi, bir hafta sonra sevgilisinden ayrıldı, iki hafta sonra ben de seni seviyorum galiba dedi hehe[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 AhhAhahaa..wispy çok iyimiş ya..AhAHahAha[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende çocukluk arkadaşıma aşık olmuştum sora işte yazlıktayken biz açılmaya karar verdim ama bi türlü açılamadım sora (1 yıl sora [oha ] ) mesaj yolladım seni seviyorum lütfen sert tepk iverme flndı flndı die :) işte kız arkadaşız muhabbetiyle bi mesaj attı bende gaza geldim dedim ulan sen "bende" diyene kadar her gün seni seviyorum ;bla bla(ex:seni seviyorum;bugün senin için bi çiçek alıp vazoya koydum) gibi böle 2 ay gönderdikten sonra bıktımı naptı artık oda "bende" die mesaj attı zuahah ben uçuyodum halada uçuyorum :)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende çocukluk arkadaşıma aşık oldum ama hep aşıktım bunu farkettim yani hep biliyodum ama ondan başka kimseyle hiç birşey olmucağını farkettim ama söyleyene kadar 2 yıl bekledim sonra o da beni seviyormuş ah kafam ah =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abiicm hepiniz tekliflerinizi ve sonuçlarınızı atmışınız çok hoşş bn şimdi buraya kız olarak nie atlıyorum bilmiorum ama yakın arkadaşa duyulan aşk olaylarında tutamıom kendimi...:( allah kahretsinki bn 3 yıllık boyunca çok yakınım olan arkadaşıma deli gibi aşık olmştm hoşlanmıştım demiyorum çnkü deli gibi aşıktım ve bunu onun bana bn snn en yakın kız arkadaşından hoşlanıyorum dediğinde farkettim hayatımda kendimi o anki kadar kötü hissetmemiştimm..ve ogün hayatımın en kazık ve en önemli sınawı vardı sınaw boyu ağladımm kendimi duyduğum nefretten dlayı (ve o iki arkadaşım önümde oturuodu) ...ahh şimdi düşünüorumda çok aptalmışım ve iiki ona açılmamışm böle bi aptallık yapmamışm gerçi yapsaydım da herhalde şuanki durumdan farklı olmasdı çnkü şuan ancak slmlaşıyrz yakınlığımız yitirdik ve bunun tek sorumlusu bnm :([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lisede önceden aynı sınıfta olduğumuz ama bölümler (sözel/TM) ayrılınca ayrı sınıflara düştüğümüz iyi bir arkadaşım olan ama kendime engel olamayıp hoşlanmaya başlayıp birkaç aydır da açılamadığım kıza onun en iyi arkadaşının da yardımıyla her şartın iyi olduğu bi anı düşünüp açılmayı planladım ama zaman-mekan hiç bir şey tasarlamadım. bi gün telde mesajlaşırken nasıl olduysa gaza geldim söyledim. ve en kibarca reddetme yolunu seçti ''Biz arkadaşız'' tabi ''sie'' diye karşılık veremedim ama şimdi kahkahalarla gülüyorum olaya :lol: hikayedeki ile konudaki benzerliğe lütfen dikkat.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ewet o yüsden daldım ya bnde bu konuya ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende lafı ağzıma tıkmışlardı ehehe gidip çağırmıştım falan (e benim salak evladım, çağırıp "hava da pek kapalı bugün" diyecek halin yok ya, çaktılar hemen), bu en yakın arkadaşıyla rap rap rap rap geld, ben daha ağzımı açmadan "ya bak senden hoşlanıyorum ama ..mıymıymıymıy.... arkadaş kalalım" dedi, ben cevap veremeden de aynı hızda gitti. kaldım orada alık alık:) bari bi fırsat verselerdi dilimizi kullanıp kalbini çalacaktık ama.. fırsat değilmiş:) ehehe komedi burdan çıkarılacak ders: hedefin "en yakın arkadaşı"nı tavlayıp ondan sonra harekete geçin;)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 23 Ağustos 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: kaleidoscopic, 23 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki: bende lafı ağzıma tıkmışlardı ehehe gidip çağırmıştım falan (e benim salak evladım, çağırıp "hava da pek kapalı bugün" diyecek halin yok ya, çaktılar hemen), bu en yakın arkadaşıyla rap rap rap rap geld, ben daha ağzımı açmadan "ya bak senden hoşlanıyorum ama ..mıymıymıymıy.... arkadaş kalalım" dedi, cevap vermeden de aynı hızda gitti. kaldım orada alık alık:) ehehe komedi burdan çıkarılacak ders: hedefin "en yakın arkadaşı"nı tavlayıp ondan sonra harekete geçin;) ay arkadaş kusura bakma ama bi kız olarak bunu yapması çok zevkli bilion mu keyifli oluo ama bn başıma gelenden sona bi daha yapmadım :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hani bi konuşma fırsatı verin de çöcukcağız bi şansını denesin di mi:) ya da herşeyi geçtim yalnız gelin ya. ne işi var orda arkadaşın?? düşün iki tane tip geliyor biri sana çıkma teklif ederken diğeri kafasını sallıyor:lol: hoş değil tabii düşündükçe gülme geliyor ya ahahahaahah.... gençlik güzel şeydi tabii[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 puhahaha işin güsel tarafı da o ya söz hakkı tanımadan baskı yapıon :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 himm. benim çikma tekliflerimden biri şöyle olmuştu.kızla ilk önce arkadaş oldum hani biraz daha samimi olalım sonra açılrım falan diye.işte böyle 2-3 hafta geçti sonra benim 2 arkadaşım ile o ve onun 3 arkadaşına berabersinemaya gidelim mi dedik? birisi hariç hepsi olur dedi. gittik sinemaya filmi izlemeden önce biraz bir yerlerde oturalım yiyelim içelim felan dedik. işte otururken arkadaşın biri benim için "bizim yazlıkta eve kız atacaktı bu yaz ama gidemedik" dedi. Kız bunu duydu böyle ne biçip hayret etti falan arkadaşları felan hepsi bana bakıyor. ben tabii o arkadaşımı öldürmek isitiyorum böyle.her neyse sonunda film ba$ladı. aslında filmin ortasındayken söyleyecektim ama herkes suspus olunca ne söylersem 10 koltuk ötedeki duyuyoru ben de filmden sonra dedim işte senden hoşlanıyorum bu sinema olayı filan bahaneydi kız kabul etti teklifi tabii ben hayret ediyorum arkadaşım 2-3 saat önce eve kız atmak istedigimi söyledi ve o kabul etti her neyse 8 ay felan çıktık sonra ayrıldık[signature][hline]Kalbim Krizin Bekçisi Olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya benim en heyecansınz çıkma teklifim şöle olmuştur.. sabah çıktım okula gidiorm her zamanki gibi...işte arkadaş gurubundan daha yeni tanıştığım kız benim uzun süredir tanıdımğım hatuna bana çıkma teklif etsin demiş...bende bilerek bi gün sora etmiştim...pek heyecanı yoktu ama zevkliydi:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yaş:hatırlamıyorum Sene:yine hatırlamıyorum ama orta 1deyiz sanırım. -Ya ceyda ben sana kızmassan çıkma teklif etmek istiyorum. -Hö? -Hönö? -Manyakmısın? -Hayır seni seviyorum(önceki günden izlenilen romantik filmle gaza gelinmiştir) -CİYAAAK!(Bu böyle değil tabikide ama daha anlamlı bişeyde olmadı haliyle)[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. [Bu mesaj Overseer tarafından 23 Ağustos 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hymn : x sana bi şey dicem çıkışta. x : taam. zil çalar... hymn : ya ben senden hoşlanıyorum biliyo musun ? x : biliyorum. hymn : iyi benimle çıkar mısın ? x : ama biz arkadaşız vs. 1 sene sonra bi şeyler olur karşılıklı , hay olmaz olaydı.ama şimdi acayip gülüyorum hatırlayınca. :B[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benim emre diye kısaca gözü dönmüş arkadaşımla esra adlı bir kızın gözlerimin önündeki dialogu: - Esra..ya ben senden çok hoşlanıyorum benim çıkar mısın? - Biz seninle arkadaşız..arkadaş kalmak istiyorum emre..aramız bozulmasın...vs.. -Hmm..iyi o zaman sizin dersanede güzel kızlar varmış onlardan birini ayarla bari.. *arka fonda bunları duyan ve gören benim attığım kahkahaları duyan ikili hemen dağılır ve emre sonra 'senin yüzünden olmadı' diye bana saldırır* Hatta şimdi bile kopuyorum ya AhhAhAhAa :lol:[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... [Bu mesaj Darkblade tarafından 23 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: crysania, 23 Ağustos 2005 12:33 tarihinde demiş ki: abiicm hepiniz tekliflerinizi ve sonuçlarınızı atmışınız çok hoşş bn şimdi buraya kız olarak nie atlıyorum bilmiorum ama.. bu konu sadece erkekler için diil..bayanlarında elbet vardır böyle anıları..onları da istiyoruz..bakalım sizlerin gözünüzden nasıl görünüyo bu olaylar..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oha demek ki memlekette hala "çıkma" diye birşey varmış. Çıkmak nedir ya of.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben 3 yıl önce tatilde arklarla dolaşıyoduk bir kaç muhabbet geçti arkadaşların dediğine göre ben yakışlıymışım neden bir kızla çıkmıyomuşum gibisinde olaylar geçti bende kızlarla çıkmaya çok meraklı olmadığım için banene derdim hatta bak söylüyorum bir kız bana çıkmam teklif ettsin kabul etmem dedim inamadılar o olay iddaya gittin bende orada dövmecide çalışıyorum bir kız geldi şirin bi kız baya şirin hemde çok hoşlanmıştım şeliler için sorular sordu işte gittin bir hafta boyunca hergün gelip soradı ben ona baktığım için sayıyodum benim önümden 20-30 defa geçiyodu içimden bi ses konuş diyodu iddayı boşber geç diyodum en sonun da gaza gelip konuşucaktım kızgeldi kendi açıldı ben ufak bi şok geçirdim büyük bir şans arklarda yanımyadı bana bakıyolardı idda aklıma geldi hyr malesef dedim ve bidakka bekle dedim arkadaşların yanına gidim iddayı hatırlattım paralarını lootladım kıza geri dönüp ben çıkma teklif ettim.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hehe o da gurur yapıp kabul etmedi. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Madcat, 23 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: oha demek ki memlekette hala "çıkma" diye birşey varmış. Çıkmak nedir ya of. Evet ne var ?[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok yok etti valla daha doğrusu kabul etirdim hehe[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar