Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ne bu rogue nin eslantı :(:( daha önce sölemiştim hiç bi party e giremiom :( anca ash kesen bi mage benim lvl lerimde 2 saatte 1 ash indirioz onunla party kurabiliom ... biri beni kasabilir mi 41 im kimse almıo .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Rogue ları herkes partiye alır dediler banada, ama şekil a'da öyle gözükmüyor :) Hangi sunucudasın?[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ares teyim adamlar zaten bi tane rogue alacak sw bassın die onu da gördüü en yüksek adamı alıo lvl 41 im eslantın en düşüü kimse almıo :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bıktım sıkıntıya girdim artık bi de full dexer ım şuan 200 + 52 dex var adamlar üstümdeki sete fln bakıoz o da yetio yani lvl 41 im zati .. :(:( bu yüzden dakka başı warrior mage fln açıom oynuom baştan :( [Bu mesaj Lord_Aurain tarafından 24 Ağustos 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Al bi buffer (dandik olsada olur) git koca gün haunga kes hem lvl kasarsın (41 lvl için bence iyi) bide üstüne bakarsın blast çıkar ooooh yan gel yat :p[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 53xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 peki bu iş için hangi buff diğer güzel party leri bırakıp benim salak party me gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tanıdık biri olabilir biz orc olduk hemen priest kasmaya başladık bosslar için sende 1 buffer kasabilirsin haunga için ama bana sorarsan git deru dön[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar