retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Merhabalar , Enchant scroll ile ilgili bir sorum olacak: Bir item'a +1 iken enchant yapmakla +6 iken enchant yapmak arasında fark var mı? Ben bir plate shield alıp +4 yaptım ardından Enchant yaptım şu anda 6 Hp bonusu var. Bu item'ı +5'e upgrade ettiğimde Hp bonusu artacak mı? Yoksa enchant yapmak için +5'i mi beklemeliydim? Teşekkürler.[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 başta basarsan artar durmadan ama sonda basman yanma riskini azaltır plate shield ise +6 da basmanı tavsiye ederim[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sayın Hoodstar, Teşekkür ederim. O halde şu anda +4 olan palte shield'i garantili olarak +6 yapmak için her iki adımda da Blessed Upgrade Scroll kullanmam gerekecek sanırım :([signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sen plate shild ini 0 dan yap. büyük ihtimalle +4/6 olan yanacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 omfg plate shielde blessed ? ben nusla +6 yapıyorum deneme bus falan değmez kaç paraki a.q sakın deneme tavsiyem 2 tane bus basacaksın enc bascaksan piyasda+6 ları 9m al 1 tane daha karlı olur senin için =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sanırım haklısın, Son bir kaç gündür Diez sunucularında gördüğüm aşırı enflsayon gözümü korkuttu. eskiden +6 Plate shield'i 5-7M arası bulabiliyorduk. Bu gün bir çok yerde 15M ve üzeri fiyatlar görünce blessed daha ucuz olacak gibi geldi. +6 bir shield için Upg yapınca yaklaşık maliyet şöyle : 1x plate shield +1 = 180K 3x CUS = 100K 1x NUS = 240K 2xBUS = 4M 1xEnchant(HP) = 1M Toplam maliyet ~= 5.5M Satın almaya kalksam 9-10M Bu yüzden sanırım paraya kıyıp +4 den +6 ya 2 tane BUS kullanacağım.[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 [Bu mesaj retorikci tarafından 24 Ağustos 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bence nus bas tabi gene sen bilirsin değmez ben shelli bile nusla +5 yaptım =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çoğu msj da belirttiim gibi daha oyunda çok yeniyim ... bu nus cus almanızın sebebini anlatır mısınız yani doru soru şöle olcak bi item nası upgrade edilir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ıron crossbowu en ucuz kaça bulabilirim yaw????[signature][hline]yaw şifresi sayılardan oluşan tüm accountlarım hacklendi.hiçbirine giremiorum.İşin kötüsü 14 milyon zarar var.8 milyonda kazık yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 padi pazar alanına sor burda enc scroll tartışılıyor işemeyin şu konuların içine pls[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kadar kısmet 2 tane +6 plate shield yaptım 2 gün önce (nusla) biri patlasında diğerini ardından 7 ye basayım dedim nus la +7 oldu :) ardından e artık diğeride olur dedim bus la patladı :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dün provoker oldum 15 plate shield patlattım +5 yaparken nuslar cuslar gitti en sonunda pat pat basmaktan vazgeçtim uprage taktiklerini kullandım ve +610 hp bir plate shield yaptım bundna sonra yakmıycam hep taktik kullancam(hiç sormayın uprage taktiklerimi sölemem)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar