MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Cosmos, Titan...vs gibi bir addon pakedi kullanmadığımdan gerekli addonları bulup onları kullanıyorum oynarken. Bugün tüm gün araştırdım fakat istediğim bir addonu bulammmadım. XP Barı yok eden bir addon istiyorum. Kaç tane bulduysam komple main barı yok ediyor. Sadece xp barı yok etmek için böyle bir addon biliyorsanız lütfen yardımcı olun.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Ragnaros - Mosad Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ct nin son versiyonu kaldırıyo xp barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 discord action bars kaldırıyor xp barı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 CT addon paketsiz çalışmıyor bildiğim ve zaten çalışmadıda. discord ise gene bir paket, benim istediğim ana görünüm bozulmadan sadece xp barını silmek[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Ragnaros - Mosad Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 MoveAnything! addonunu deneyebilirsin.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 discord pake değil.discordun paket olan ve paketsiz sürümü var.paket olamyan sadece bar kısmını cek[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar