bloodyred Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Beyler kız arkadaşıma mp3 player almak istiyorum. Düne kadar IPOD mini almayı düşünüyordum ancak kafam fena halde karıştı ve mp3 playerlardan pek anlamam. IPOD mini aynı zamanda bir taşınabilir HDD olarak kullanılabiliyormu? Yani resim dosyalarını, videoları ya da her türlü uzantılı dosyayı bir bilgisayardan diğerine taşıyabilirmiyiz. Cevap hayırsa, Bu fiyat aralığında (hard diski daha küçükte olabilir) bir mp3 player + sabit disk öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cevap evet ama kız arkadaşına EVLENME TARİHİ BELLİ DEĞİLSE SAKIN bişi alma çünkü sonra geri alamazsın, çok pişman olursun söyleyeyim...Hayatta hatalarından ders alarak ilerlemek daha caziptir daima ama bu kadar kişi böyle söylüyorsa bir bilinen vardır kendi kendini ateşe atma kız arkadaşına ipod değil yüzük bile alma! benden söyyylemesii not: bu kadar kişi böyle söyleyecektir kanımca yani=) [Bu mesaj Othranx tarafından 19 Ağustos 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 'CREATIVE NOMAD MUVO2 4 GB' bu alet ipod daki tüm özelliklere sahip ve 280 ytl ipod dan daha ucuz, biraz daha ufak.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ayrıca ipod miniyi prizden şarj etmek için (alternatif seçeneği bilgisayarın usb portundan) ayrıca adaptör alman gerekiyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ipod miniye en güçlü rakip m:robe çok güzel bi alet[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Muvo2 al.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ay pot tan çok memnunum :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loverman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ipod al bencede çok memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Herhalde ipod icin soylenecek en iyi seyi yabancı forumlarda biri soylemis: Love&hate relationship. Ipod alıcaksanız dikkat edin. Birincisi kırılmaya cok musait bi alet ipod, ikincisi pil omru gibi bi sorunu var ve oyle dedikleri gibi iki yıl falan dayanmıyo yedi sekiz ayda bitenini gordum. Ucuncusu aksesuar da almak isteyeceksiniz yanında, yok su yok bu derken bayagı masraflı bi alet. Yanında tasınabilir bi cantayla bile gelmiyo, ve gayet kırılgan ve cizilebilir bisi oldugu icin onu da almak isteyeceksiniz. Son olarak da ipodların windows ile birbilerine trip attıgı, gıcıklık yaptıgı biliniyo. Aylardır mukemmel calısan ipod'u bi gun windows gormeyebiliyor, uyumsuzluk sorunu var ikisi arasında (apple ve microsoft sonucta). Sonuc olarak dikkat edin. Eger paranız varsa ve alete bikac aydan sonra bisi olursa da gidip tamir ettiririm ya da olmadı bozuldu arkasından cok aglamam diyosanız alın. Ama eger ben sekiz aydır yememden icmemden kesiliyorum ipod icin derseniz ve sonra bu pahalı oyuncak bi gun elinizden kayıp da kullanılamaz hale gelirse arkasından cok aglarsınız, apple'a da iyi saydırırsınız. Herkese boyle seyler oluyo degil, hatta bisuru ipod kullanıcı gayet mutlu mesut bi sekilde hayatlarına devam ediyolar, ama risk grubu da bayagı fazla. Onlardan biri olmaya hazır olun sadece. Eninde sonunda ipodunuzun basına bisi gelicek cunku. Paran varsa cok dert degil ama iste. Eger ki kızla cıktıgın surede o ipoda bisi olursa teselliyi de sen etmek zorunda kalırsın, aman yani patlamasın sakın sonra basına. Ya da baktın ki ipodun pili 40%lara geldi, olucek iki ay sonra terkedersin kızı (oha evet okuzum) =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 i pod yalan bir olay bence neden oncelikle bende creative zen touch 40 gb var asiri memnunum i pod 40 gb farklari neler? i podun 12 saat pil omru var creative in 24 saat wma calistiramiyor bu en buyuk eksigi i pod un creative calistiriyor ve firmware lerle de daha cok turde dosya calabilecek... bu onemli iki farkin ustune bir de i pod creative den 100 dolar daha pahali... creative derim baska bir sey demem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Venator, 23 Ağustos 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Herhalde ipod icin soylenecek en iyi seyi yabancı forumlarda biri soylemis: Love&hate relationship. Ipod alıcaksanız dikkat edin. Birincisi kırılmaya cok musait bi alet ipod, ikincisi pil omru gibi bi sorunu var ve oyle dedikleri gibi iki yıl falan dayanmıyo yedi sekiz ayda bitenini gordum. Ucuncusu aksesuar da almak isteyeceksiniz yanında, yok su yok bu derken bayagı masraflı bi alet. Yanında tasınabilir bi cantayla bile gelmiyo, ve gayet kırılgan ve cizilebilir bisi oldugu icin onu da almak isteyeceksiniz. Son olarak da ipodların windows ile birbilerine trip attıgı, gıcıklık yaptıgı biliniyo. Aylardır mukemmel calısan ipod'u bi gun windows gormeyebiliyor, uyumsuzluk sorunu var ikisi arasında (apple ve microsoft sonucta). Sonuc olarak dikkat edin. Eger paranız varsa ve alete bikac aydan sonra bisi olursa da gidip tamir ettiririm ya da olmadı bozuldu arkasından cok aglamam diyosanız alın. Ama eger ben sekiz aydır yememden icmemden kesiliyorum ipod icin derseniz ve sonra bu pahalı oyuncak bi gun elinizden kayıp da kullanılamaz hale gelirse arkasından cok aglarsınız, apple'a da iyi saydırırsınız. Herkese boyle seyler oluyo degil, hatta bisuru ipod kullanıcı gayet mutlu mesut bi sekilde hayatlarına devam ediyolar, ama risk grubu da bayagı fazla. Onlardan biri olmaya hazır olun sadece. Eninde sonunda ipodunuzun basına bisi gelicek cunku. Paran varsa cok dert degil ama iste. Eger ki kızla cıktıgın surede o ipoda bisi olursa teselliyi de sen etmek zorunda kalırsın, aman yani patlamasın sakın sonra basına. Ya da baktın ki ipodun pili 40%lara geldi, olucek iki ay sonra terkedersin kızı (oha evet okuzum) =P gayet taraflı ve yanlış konuşmuş, ipod en az diğer çalarlar kadar sağlam bi alet ama bunlar sonuçta hard drive taşıyan aletler yere düşürmemeniz gerekiyo (ki arkım düşürdü ve bişey olmadı) bunun dışında yanında taşıma çantasıyla satılan hard drivelı mp3 çalar görmedim ben ipodun yan aksesuarları eksisi diil onun bi artısıdır ister alır ister almassın. windows la ipod uyuşmazlığı??? bu kadar saçma bişey daha önce hiç duymadım kendim ipod kullanıyorum aylardır ve kullanan 4 tane arkım var hiç biri en ufak bi problem yaşamadı.ki eğer alet çalışmayı keserse garanti dahilinde tamir ettirebilirsiniz. ayrıca şu pil konusunda; eğer pil %50 kapasite altına inerse apple aleti değiştiriyo garanti dışındaysada pil değiştirme 50 dolar civarına indi. insanların kolpa sıkmasına hasta oluyorum saygı sevgi vsr...[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İnternetten biraz arastır, istiyosan da gidip apple forumlarına bak milletin tecrubelerine bak bi reviewları oku. Windows ipod uyusmazlıgı diye bi olay var, bundan da sikayet eden bi suru kullanıcı var. Dedigim gibi sana olmadı diye baskasına olmayacak anlamına gelmiyo. Hani uc ay once jukebox piyasasını iyice arastırdım, ilk basta bana da boyle geliyodu ama o kadar sikayet duyunca ben de vazgectim. Bi arkadasın ipod kulaklıgı bozulunca ondan 90 dolar istemisler tamir icin, bu da mı kolpa simdi. Piliniz yuzde ellinin altına inerse, apple 99 dolara degistiriyo pili ve hayır garanti kapsamına girmiyo. Ote yandan zen touch yanında kılıfla geliyo bi defa =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 araştırma? almadan önce çok iyi araştırdım daha ucuza 30gb creative alabilecekken ipodta tercih kıldım. Dediğim gibi ben ve 4 arkadaşım bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamadık. bunundışında okulda bi sürü insan görüyorum ve hiçbirinden böyle bi sorun duymadım. Insanlar sorunları olduğunda bunu internette forumlara yazıyolar ama kimse gidip benim bu aletle hiç sorunum yok diye forum açmıyo bu yüzden bunlar bazılarının gözüne batıyo. Pil konusuna gelince yanlışsın senin yüzünden 2 dakika kaybettim şu linki bulmak için keşke daha iyi araştırsaydın: iPod Owners Your one year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your warranty to two years with AppleCare. During the second year, Apple will replace the battery if it drops below 50% of its original capacity. If it is out of warranty, Apple offers a battery replacement for $59, plus $6.95 shipping. Apple disposes your battery in an environmentally-friendly manner. kaynak: http://www.apple.com/batteries/replacements.html[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tabi istersen daha ucuza da pil bulup kendin değiştirebilirsin. heh bide şey aklıma geldi arkadaşlardan biri zaman zaman ipodundan linux bile boot etti buna rağmen en ufak sorun olmadı. Apple+windows = sorun demek saçma zaten, bu sonuçta taşınabilir bi harddisk bi bakıma. [signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 23 Ağustos 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Evet o linux olayını gordum hos bisi =) Ben iki uc ay once baktıgımda heryerde 99 dolar yazıyodu apple'ın sitesi dahil, yakın zamanda degistirmisler fiyatı 59 dolara. Be nde bugun ogrendim, link (bikac post sonra). Eh ne diyim, otuz dolarlık pil de takılabiliniyo ipoda sonucta ama o zaman garantiye gule gule. Neyse ipod kullanıcıları icin sevindim. İpod sadece tasınabilir bi harddisk degil ama, linux calıstırmıs diyosun. Benim mp3 playerım calıstıramıyo mesela, hehe =) Ki o linuxu nası calıstırdıkları da ayrı bi hikaye ona girmeyelim. Bu bi risk meselesi sonucta, ve ben o riske girmek istemedim. Reset tusu gibi bisi olsa yine reset edersin makinayı ama iste windowsla uyumsuzluk gosterip takılan ipodları duyduktan sonra vazgectim. Bisi olmazdı yuksek ihtimalle, yani 100 kisiden 1ine olsa bile kotu bi oran degil ama dedigim gibi o riske girmek istemedim sadece. Cunku finansal acıdan ipod almaya anca yeticek param vardı ve aksesuar vs derken bi anda fiyat katlanıcaktı. Eger o alete bisi olsa uyumsuzluk cıkarsa pili erken bitse vs apple'ın binasını basardım. Ama iste onun yerine daha ucuza zen touch aldım. Pil omru cok daha iyi, cok daha dayanıklı(kazara test de ettim) vs. Ben hicbi zaman ipod sux gibi bisey demedim. Paranız varsa alın yoksa almayın dedim. Bundan dort bes sene sonra imkanlarım daha iyi olunca ben de yuksek ihtimalle ipod alırım, ama tabii o zaman ipod mu olur baska bisi mi onu bilemem. Geri kalan paramla kasa alıcam, evet bilgisayarımı mp3 playerımdan daha cok seviyorum =) [signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok seçimini eleştirmedim, creative alınmasına da karşı diilim ki bende creative almaya çok yakındım. Umarım diğer mp3 çalarların satışları artarda biraz daha mücadele ortamı oluşur hepsinin fiyatları düşer kaliteleri artar. sadece ipoda karşı oluşan fanboy ların yanında bide nefret eden insanlar var bana 2 tarafta mantıksız geliyo. sevgi saygı[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Venator, 24 Ağustos 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Evet o linux olayını gordum hos bisi =) Ben iki uc ay once baktıgımda heryerde 99 dolar yazıyodu apple'ın sitesi dahil, yakın zamanda degistirmisler fiyatı 59 dolara. Be nde bugun ogrendim, link (bikac post sonra). Eh ne diyim, otuz dolarlık pil de takılabiliniyo ipoda sonucta ama o zaman garantiye gule gule. Neyse ipod kullanıcıları icin sevindim. İpod sadece tasınabilir bi harddisk degil ama, linux calıstırmıs diyosun. Benim mp3 playerım calıstıramıyo mesela, hehe =) Ki o linuxu nası calıstırdıkları da ayrı bi hikaye ona girmeyelim. Bu bi risk meselesi sonucta, ve ben o riske girmek istemedim. Reset tusu gibi bisi olsa yine reset edersin makinayı ama iste windowsla uyumsuzluk gosterip takılan ipodları duyduktan sonra vazgectim. Bisi olmazdı yuksek ihtimalle, yani 100 kisiden 1ine olsa bile kotu bi oran degil ama dedigim gibi o riske girmek istemedim sadece. Cunku finansal acıdan ipod almaya anca yeticek param vardı ve aksesuar vs derken bi anda fiyat katlanıcaktı. Eger o alete bisi olsa uyumsuzluk cıkarsa pili erken bitse vs apple'ın binasını basardım. Ama iste onun yerine daha ucuza zen touch aldım. Pil omru cok daha iyi, cok daha dayanıklı(kazara test de ettim) vs. Ben hicbi zaman ipod sux gibi bisey demedim. Paranız varsa alın yoksa almayın dedim. Bundan dort bes sene sonra imkanlarım daha iyi olunca ben de yuksek ihtimalle ipod alırım, ama tabii o zaman ipod mu olur baska bisi mi onu bilemem. Geri kalan paramla kasa alıcam, evet bilgisayarımı mp3 playerımdan daha cok seviyorum =) walla bencede zen touch en iyisi bende test ettim 2 sefer yere dustu ve buna ek olarak kilifla geliyor zen touch simdide zen touch a fm wired remote aldim muhtesem bir sey ama 50 dolar biraz fazla 32 kanal radyo, radyodan kayit, ses kayit yapabiliyor... yasasin creative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar