Brad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Millet sizce okullar yarın(cuma) da tatil olur mu??? a)ewt olur b)hyr olmaz c)belli olmaz d)du bi pencereden bakıp söliim e)banane ben okula gitmiyorum f)hiçbiri g)hepsi ğ)hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 a[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 a diyorum fizban tabi kişiye göre değişir evde .ımda pireler uçuşup uyumak warken enden gidip ders dinliim yani?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 2 gün tatil olacak iller de dün açıklandığı için zor gibi görünmekle birlikte imkansız değil bence. tatil olsa fena mı olur ? hyr bence gayet hoş olur hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 yarın yağmur yağmassa oLur.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar