Minira Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaslar bu sene acıkogretım unıversıtesı ısletme bolumunu kazandım kayıt tarıhıne daha 1 aydan fazla zaman var ben bos bos oturmak yerıne e-ogrenme portalındakı derslere calısmaya sımdıden baslamak ıstıyorum ama konuk olarak kıtabın sadece ılk unıtesı acılıyor.acaba acıkogretım ogrencısı olan bırı bana tc.kımlık numarasını verebılır mı?bu sayede gırıp derslere calısmaya baslayabılırım.bana bu ıyılıgı yaparsanız cok sevınırım, tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 acikogretim okuyacana okuma bence[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minira Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 neden yaa:( cok mu kotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Herkezin durumu, idealleri farklı.Sen kimseyi dinleme nasil istiyosan öyle yap önemli olan kendini gelistirmek.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 p.s. açıköğretim üniversitesi yok fakültesi var[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 herkes ozel unilere de binlerce dolar verebilir durumda da olmayabilir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minira Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tesekkurler arkadaslar..ben de boyle dusunuyorum onemlı olan ınsanın kendını gelıstırmesı ıstedıgı seyde en ıyı olabılmesı..ben su an ozel okula da gıdebılırdım ama ıstemedım cunku bu sefer kendı ısteklerımı gerceklestıremeyecektım.sımdı bır yandan okuyup bır yandan kendımı gelıstırmek ıstedıgım alanda kurslara gıdecegım.acıkogretım de artık cok guzel kolaylık saglıyorlar derslere bıle gırebılıyorsun ve mezun oldugun zaman da dıplomanda yazmıyor bence gayet guzel bır sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya özellikle iş hayatında olup da okumamış olanlar için daha kebabı var mı ya sen takma kimseyi azimli ol yeter işte... Hiçbir zaman hiçbir şey geç değildir, olmaz da.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şu an ki heycanını anlıyorum. ama zamanla geçer merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minira Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sagolun arkadaslar hayırlısı neyse o olur ınsallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben askerlik için okuyacam işletmeyi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar