Convi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Merhaba arkadaşlar.. Şimdi bende 1 adet Windows 2003 Standart Edition Server var ve buna bağlı da yaklaşık olarak 60 tane client var.. Bunlardan sadece bir tanesi Xp Home Edition. Server i ben yeniden kurduktan sonra 2003 Faks Hizmetini Home Edition olan pc de çalıştıramadım. Faks Hizmeti diğer bütün pc lerde çalışıyor.. Ancak Home Edition un domain desteği olmadığından outlook ve paylaşımlara girerken domain kullanici adi ve sifre ile girilebilebiliyor. Ancak Faks ta bu gerçekleşmiyor(yemiyor.). Şimdi ; 1. Makina her halükarda Home Edition kalması lazım çünkü bu makina bu şekilde ben server ı yeniden kurmadan öncesine kadar çalışıyordu ve lisansi Home Edition fazla da cal lisansım yok. 2. Server üzerinden herhangi bir dosyayı home edition pc ye map ettim direk açılışta bağlansın kullanıcı adı şifre girilsin.. Ama öylede olmadı. Şimdiden teşekkürler. ( yani yardımcı olabilen olsa da olmasa da çünki extreme bi durum )[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar