Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webcam olayı

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Namus ;
1 ) Bir Toplumun içinde ahlak Kurallarına Karşı Beslenen Bağlılık.
2 ) Doğruluk Dürüstlük

Kendi Toplumunun Ahlak Kurallarını , Örfünü ve Adetini Bilmeyenleri Kınıyorum.

Not 1 = Bilmemek Değil Öğrenmemk Ayıp..

Not 2 = ''Suz'' Bir Zıtlık Eki ise Tersinide Anlamışızdır Sanırım =)[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

ehue.. Namussuz sadece bi anlamı yoktur.

Benim aklıma ama Namussuz Hani NAmert vs vs kullanırsınya o geliyor.Yani nası açıkliyim bilemiyorumki.Namussuzluk Erkeklerde olabilir.Yani hadi şey olsa bişey demicem.Böyle evlisin eşin seni aldatıyo falan vs vs Namussuz diyebilirsinde ne biliyim böyle Abidik gubidik cinsellik işine Namus demeniz saçma geliyor bana.

said:
-007-, 23 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
ya da kızının böyle bişey yapmasını ister misin diyelim
kim ister? kimse

Kızımın Yaşayacağı şeyler beni ilgilendirmez.Cinsel anlamda kendini tatmin etmesi Size namussuzluk geliyor işte bu olaya kılım.
[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Sorj tarafından 23 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 uyarı.

1 cisi üstteki mesajdan alıntı yapılmaz

2cisi Mesajlarını karartarak yazmaktan vazgeçersen bizim için iyi olur

ayrıca örf ve adetlerin vücudunun biyerlerini göstermekle alakası olduğunu sanmıyorum. İsteyen kanunlar doğrultusunda istediğiyle istediği şeyi yapabilir. Dışarıdakilere Bakmak düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:

Benim aklıma ama Namussuz Hani NAmert vs vs kullanırsınya o geliyor.Yani nası açıkliyim bilemiyorumki.Namussuzluk Erkeklerde olabilir.Yani hadi şey olsa bişey demicem.Böyle evlisin eşin seni aldatıyo falan vs vs Namussuz diyebilirsinde ne biliyim böyle Abidik gubidik cinsellik işine Namus demeniz saçma geliyor bana.
sen hollandada yaşa o zmn tam sana göre insanlar var orda otçu esrarcı eroin kokain çekenler, redlight, sex tiyatroları. bunlar normal şeylerse senin için..[signature][hline]res pls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 23 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:

said:
-007-, 23 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
ya da kızının böyle bişey yapmasını ister misin diyelim
kim ister? kimse

Kızımın Yaşayacağı şeyler beni ilgilendirmez.Cinsel anlamda kendini tatmin etmesi Size namussuzluk geliyor işte bu olaya kılım.

peki kızının zevk için (para kaygısı olmadan) e-5'e çıkması da mı seni ilgilendirmez?

o zaman bunların hiçbiri seni rahatsız etmiyorsa sence ahlak nedir? ve tanıma göre sen ahlaklı biri misin?

herkesin cinsel anlamda tatmini en büyük hakkıdır, ama bunu nasıl yaptığı önemlidir; ama kimseyi ilgilendirmez ana babası hariç.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 23 Ağustos 2005 20:13 tarihinde demiş ki:

Webcamim bozuk =(

bitirdin kendini :D :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...