xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşlar klip istanbulda çekilmiş izleyeniniz varmı süper olmuş[signature][hline]orochi
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 farklı ülkelerde çekilmiş ama baya bi kısmı istanbuldu ya :P yannız gece klubune girerken kafasını kapatarak girmesinin altında bi msj yoktur herhalde yani moda felan die :P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evt mtv de sonunu gördüm. mtv de just see mtv de çıkıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ehehheh az önce gördüm ben yaw! Taksim, Haydarpaşa falan var.. Dans sahneleri Crystal mı bana mı öyle geldi yaw? Bi de polisler falan var (Yunuslar)... Güzel :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 *!Bonecrusher mode on* Bu konu daha önce açılmıştı Bakınız *!Bonecrusher mode off* yeah![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla kim ne derse desin bu konu aramada bulunmaya en elverisli konu. Boylece konu basliklarinin da ozenle atilmasinin onemini goruyoruz. // Bende denim uyku sersemi sekilde bos bos bakiyordum tv'ye (MTV acikti) ve bir anda sirtinda "POLİS" yazan birini gordum, sonra bunun bizim yunuslara cok benzedigini fark ettim. Baya guzel olmus.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 24 Ağustos 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar