st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaslar dün silver premium almak istedim.paypal ile odemeyi sectikten sonra sayfadaki bütün bilgileri doldurdum fakat continue tusuna basınca donuyor ve mecbur oyunu sonlandırıyorum.daha sonra tekrar girdigimde ne trina var ne bişey.birine sordum bug dedi herkes de oluyor dedi.bildiginiz herangi bişi warsa yardim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Para gidiyor mu peki hesabından paypal ın?[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: st3am_tr, 23 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Arkadaslar dün silver premium almak istedim.paypal ile odemeyi sectikten sonra sayfadaki bütün bilgileri doldurdum fakat continue tusuna basınca donuyor ve mecbur oyunu sonlandırıyorum.daha sonra tekrar girdigimde ne trina var ne bişey.birine sordum bug dedi herkes de oluyor dedi.bildiginiz herangi bişi warsa yardim pls Bende olmuyor(gerçi firefox kullanıyorum), olanınıda duymadım. Cahce ini ve cookie leri temizle öyle dene.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya cookileri falan sildim bide format atip denicem.hesabimdan para gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar