myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Şimdi topladığım sistemin tum parçaları aynı yerde yok be nde 3-4 farklı yerden alacam ve kendim birleştircem. mavibilgisayar ve gigatek (ankarada) magazalarından ram hdd dvd writer dvd combo ve işlemci alacam (belki ekran kartı da eklenecek) şimdi yurt içi ankara-istanbul kargo bu parçalarda ne kadara patlar? fiyat uzerinden mi kargo ağırtlık uzerinden mi hacim uzerinden mi?[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hacim üzerinden biliyorum Ben orta boy bir koliyi 25 m e yollamıştım Ankaradan İstanbula Minimum kargo ücreti 4 m du yanılmıorsam[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hmm o zmn istanbuldan bakmak lazım tum parçalara pff[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eğer anlaşmalı değilse minimum kargo ücreti 7 ytl olmuştu en son[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bana 5 ytl tuttu mecidiyeköy dijital center dan beylikdüzüne getirmem[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Arkansis, 23 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: bana 5 ytl tuttu mecidiyeköy dijital center dan beylikdüzüne getirmem neyi getirmen? tüm sistemi mi yoksa 1 parça mı?[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kargoda kiloya ve hacime bakiyolar.ben gecen sene ankaradan izmire,philips 107e monitorumu yurtici kargo ile 32mye yollatmistim. Bide,hicbi kargo sirketi tasima sirasinda olusabilcek bi ariza icin sigorta yapmiyo,sorumluluk kabul etmiyo... [Bu mesaj Shimone tarafından 23 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kargo ücreti ağırlık , hacim e göre değişir . Eğer krılgan cisim fln dersen iraz daha pahalılaşır . Sigortalansın dersen (milyar üstündeki aletler için tavsiye edilir) fiyat uçar bi anda vs vs...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar