DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 1 Million Europa Gold Para karşlığı alıncaktır[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Aaa, Sanrey'de olmayan birşey çıktı. Şaka bir yana Dark, Popeye ve diğer Eur.'da oynayan arkadaşlar. Bu para olayını ne edeceğiz? Sevgiler...[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 karakter pek olmadigindanen uygun bana zindanlarda urasiyodum ben cok para getirmesede zevkli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sanrey görmesin goodness. Zarar etmek pahasına, brokerlarla anlaşıp 1.2mil verip europa da 1mil gold alır :) satar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Goodness, 10 July 2003 21:13 tarihinde demiş ki: Aaa, Sanrey'de olmayan birşey çıktı. Şaka bir yana Dark, Popeye ve diğer Eur.'da oynayan arkadaşlar. Bu para olayını ne edeceğiz? Sevgiler...[hline]Avaturk valla biz çoktan geçirdik paraları :) broker bulup atlden geçirin euya %15 fee var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bende diyorum nedir bu :) herkes akin akin birinden digerine para aktariyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 daemon gün sonra bi mesaj at icquma olma ihtimali yüksek. tatile çıkıcam para lazımda :)[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bende arıyorum ama catskills'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Europa'da olur bana oraya geçicem heralde.Ne kadar para varsa alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar