Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet arkada$lar bugun Aldim fakat hayvan biraz korkuyor , ilk günü diye altdan aliyrm normal eve ali$masi icin ne yapabilirim . ayrica fotolarini nasil koyabilirim help me :) [Bu mesaj Koex tarafından 02 Temmuz 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hayırlı olsun. fotoğraflarını koyabilmen için hosting veya bir web alanı olman lazım. paticik'te arat bu tip konuda açılan topicler var. kurtların kokması doğal birşey. buna alışman lazım. eğer alışamam diyorsan tüylerinin dökülmesi ve kokuyu önleyen köpükler satılıyor. köpükleri kullanarak bunların önüne geçebilirsin. birde tüyleri dert olabilir. günlük olarka taramayı sakın unutma.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hayırlı olsun dostuna iyi bak :) yalnız kokuyor mu korkuyor mu?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 korkuyor , vede kokuyor ama koku önemli değil inanin cok a$iri tatli . ya tek isteğim bana hemen ali$masi . böyle ko$mak oynamk fln :) inanmiyrmmmmmmmmmmm[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ah okuma hatası yapmışım. pardon :) fakat koku sorunuda ileride başını alıp gidecek. büyüdükçe artacak, bilgin olsun. alışıp merak etme. başlarda biraz korkması doğal.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 anladim peki soğuk suyla yikasam hemde havalar sicak ü$ürmü yada hastalanirmi[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 üşüyüp hastalanacaklarını hiç sanmam. hayvanlar soğukların hayvanı. fakat tüyleri nedeni ile suyu çok sevdikleri söylenemez. yüz,kulak ve burun bölgesine dikkat ederek ılık su ile yıkayıp, kurutma makinası veya havlu ile kurulaman iyi olabilir. yanlız çok dikkatli yıka ve suyu sevdirmeye çalış.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 okey ilk parazit aşisi yapilmi$ diğer a$ilar bitsin yikicam ama benden korkuyor :( beni görünce kaçiyor yaaaaaaaaaaa[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ve i$te pa$aaaa[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 coook tatli yaa ... benim eski köpegimin adi'da pasha'ydi ...[signature][hline]I was against and I was for I wanted less and wanted more I won I lost, I lost and won Now it's all over and I am done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 saolasin :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 off süper bisey yaa..hocam baska fotolarda istiyorum zahmet olmazsa :) şöle çeşitli açılardan fln :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 peki kardeşim[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 burda zorla çekmi$ gibi çıkdı ama :) ya bu arada acayiiiiip bi tosun ya :) [ benim kadar olmasada ][signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 haha ewt kamera acısından öyle gözüküo.. ilk foto daha güzel bence..gözleri fln harika cıkmıs.. kıymetini bil cok tatlı :) edit:bu arada kaç aylık? [signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? [Bu mesaj wook tarafından 02 Temmuz 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 saolasin elimden geldiğince vericem ama $uan bana hiç pas atmiyor bak bi büyüsün bana dicek beni gezdir mezdir :) bak ben napcam ona .. alali 1 saat oldu * ka$inmaya ba$lar *[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: BonePART, 02 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: abi delircem bu kadar sirin bir hayvan yok ama 1)alsam azla her gun gezdirebilirim diye soz veremiyoum 2)ufacık balkonda evde sıkıntıdan gebercek hayvan o yuzdena cıyorum alamıyorum ama bole azcıkda bahcesi olan bi evim osla direk alırım Bende öle diyodum ama gercekten tam bir teras bahçe köpeği $uan terasta besliyorum , biraz büysün annemlerin gözüne girsin eve alicam teras baya geni$ gölgede serin serin touruyor manzara desen bütün ankara ayanin altinda[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Olm yaaa çok süper hayvan... Maskeli.Maskelide ayrı bi garizma.Normal'i tatlı oluyor bunlar tam garizma oluyor beah.Işallah iyi beslersin hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 saolasin bulana kadar canim cikti , tek duam bi ömür benle kalsin[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yaa evet. insan öyle istiyor.Bizde teriyer almıştık.Annemin 2 . eşinin SALAK kızkardeşi 3 aylıkken bumbuz denize soktu hadi onu geçtik... Oradaki bumbuz duş kabinlerinde yıkadı hayvanı hayvan allak bullak oldu.1 ay yaşadı acılar içinde... sabah kalktım yatağımın dibinde can vermiş... Ciğerlerine su kaçmıştı Baya üzülmüştüm ya. :< [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya sağlik konusunda $üphem yoq . yani elimdne gelini en iyisini yaparim tek korkum annemlerin bi$i demesi ama derlersede artik evden giderim bu kadar diyim cok mücadele verdim[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 gerçekten güzel bir husky'miş. saf kan gibi görünüyor. tipi falan süper. sağlıklı ve mutlu günlerde büyütmen dileğiyle.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 off hasta bişiy bu, acaip güzel ehe gözler de panda gibi süper ya.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 çok güzelmiş.. sonunda bir köpeğin olmasına çok sevindim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Saolun beyler inanin aliken etrafimdaki herkez kötü tarafindan bahsetdi ama ben hep iyi dü$ündüm ve $uan çok mutuyum.[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar