maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Selamlar herkese .. Arkadaşım Yeditepe'de matematik öğretmenliği bölümünü kazandı şimdi Ingilizce yeterlilik testine girip atlamaya çalışıyor . Patilerin arasında yeditepede okuyan , bu sınava girmiş ve sınav hakkında bilgi verebilecek ( zorluk seviyesi TOFUL'a yakındır şuna denktir şu kadar soru vardır şeklinde ) bir arkadaşımız var mı diye merak içindeyiz .. Teşekkürler şimdiden .. Not : Sahsen 2004 yılında OSS'ye girmiş babalar gibi devlet okulu kazanmış (Kocaeli :P ) hazırlık sınavını da atlamış şu anda da 2. senesine hazırlanan biriyim. "Hadi len kendin girmişsin bizi yiyosun burda" gibi bir yanlış olmasın .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben gecen sene degil ondan önceki sene.yada bi önceki sene tam hatırlamıyorum i$te.aman. neyse. girdim ben o sınava.arkada$ım hazırlıgı atlama,ilk seneden fakültede aglama demi$ti. ben de salladım o sınavı dogal olarak.cok zor bi sınav degil.yada bana öyle gelmi$ti..hangi okuldan mezun onu söylersen ne kadar çalı$ması gerektigi konusunda yardımcı olmaya çalı$ırım.. ama dedigim gibi çok zor bi sınav degil..[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Burak Bora A.L. Mezunu arkadaş ... arkadaş hangi bölümler var ne tarz sorular soruluyor , essay var mı essay gibisinden sorularla başımın etini yemekte .. Teşekkürler .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 burak bora mezunuysa büyük ihitmalle zorluk yaşamadan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mmm. anadolu lisesiyle çok zorlanıcanı sanmam.Ama "ooh cok kolaymı$ lan,tek gözüm kapalı gecerim ben bu sınavı" demesin.ciddiye alsın.gerci arkada$ının seviyesini bilmiyorum ki.cok zor cıkar gelir bana patlar =) mm. hatırladıgım kadarıyla essay vardı evet..essay'in kurallarına uygun yazsın yeter..listening varmıydı tam hatırlamıyorum.ama yoktu sanırım.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 teşekkürler herkese ..[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 listening yok writing var listing essay yazıyosun[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şuandada aynı durumdamı ? bide tıp veya diş hekimliiiinde...Çok aşırı ingilizceye ihtiyacım warmı ?...şöyle diyim dizileri ingilizce izleyebiliyorum biraz kassada...seviyem yeterlimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar