Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeditepe Hazırlık Atlama Sınavı

maxigenous

Öne çıkan mesajlar

Selamlar herkese ..

Arkadaşım Yeditepe'de matematik öğretmenliği bölümünü kazandı şimdi Ingilizce yeterlilik testine girip atlamaya çalışıyor . Patilerin arasında yeditepede okuyan , bu sınava girmiş ve sınav hakkında bilgi verebilecek ( zorluk seviyesi TOFUL'a yakındır şuna denktir şu kadar soru vardır şeklinde ) bir arkadaşımız var mı diye merak içindeyiz ..

Teşekkürler şimdiden ..

Not : Sahsen 2004 yılında OSS'ye girmiş babalar gibi devlet okulu kazanmış (Kocaeli :P ) hazırlık sınavını da atlamış şu anda da 2. senesine hazırlanan biriyim. "Hadi len kendin girmişsin bizi yiyosun burda" gibi bir yanlış olmasın .[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben gecen sene degil ondan önceki sene.yada bi önceki sene tam hatırlamıyorum i$te.aman.
neyse.
girdim ben o sınava.arkada$ım hazırlıgı atlama,ilk seneden fakültede aglama demi$ti.
ben de salladım o sınavı dogal olarak.cok zor bi sınav degil.yada bana öyle gelmi$ti..hangi okuldan mezun onu söylersen ne kadar çalı$ması gerektigi konusunda yardımcı olmaya çalı$ırım..
ama dedigim gibi çok zor bi sınav degil..[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

mmm.
anadolu lisesiyle çok zorlanıcanı sanmam.Ama "ooh cok kolaymı$ lan,tek gözüm kapalı gecerim ben bu sınavı" demesin.ciddiye alsın.gerci arkada$ının seviyesini bilmiyorum ki.cok zor cıkar gelir bana patlar =)
mm.
hatırladıgım kadarıyla essay vardı evet..essay'in kurallarına uygun yazsın yeter..listening varmıydı tam hatırlamıyorum.ama yoktu sanırım.[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...