EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 peki nerden öğreniyorsun bu bilgileri godness? bide şeyi sorarmısın onlara dial-up pinglerini tekrar düzelteceklermiymiş? çalışmalar bittiğinde 150 ping alıyordum eu dan şimdi 400 oldu eu 1-2 hafta önce 150 idi yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Knight, dün afbuyurun aptal gibiydim; net ifade edememişim kendimi. Dediğin gibi olacak, Eur. sabit kalırken Atl. düşecek. EagleEye, dialup kullanıcıları için ne olacak bilmiyorum ama bence sabredin. Nasıl olsa Ocak 2004'den itibaren 4 firma ADSL satabilecek. Daha hızlı ve daha ucuz hizmet alabileceksiniz böylece. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ozaman cogunluk atldeyse bende geliyorum, ama once bi aos upg code bulmam lazım :( t2a'm la hereyden mahrum olarak gelmek istemiyorum[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ben zaten eylülde kablo net alıcam konyada ev tutup ama sorun eylüle kadar napıcam :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar