naddz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben arkadaşımızın "ı" kullanması ve biraz tezcanlı olması dışında bir kusurunu göremedim...[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eee yukarıdaki alıntıda bile flame yok? flame nerde, adamın başka bir suçu daha var sabırsız, up up up geyiklerine girmiş. ... know this guy in real life; he's microsoft certified system engineer and he knows how to protect himself hacking or virus threat not possible do this .... şöyle bir alıntıda dikkat çeker sanırım. ingilizce bilmeyen MSCA MCSE olmaz. olamaz, olursada ona bu sertifiklardan birtanesi verilmez. Gerzek bir adama bunları vermezler, çünkü soru olarka control panele tıkladığımda gelen menü nedir, ya da ip nedir gibi basit sorular sormazlar. [signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time [Bu mesaj Asphodel tarafından 22 Ağustos 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bazı arkadaşların yazdıklarına güldüm sadece, adamın acc. hacklenmiş karakterindeki herşey gitmiş, ve derdinide de anlatmış bana göre wow forumlarında,ben bir sürü türk tanıyorum ingilizcesi az olan ve burning legion da oynayan, bu oyunu oynamak için ingilizce bilmek zorunluluğu olduğunu da sanmıyorum.hayır yani ukalalık yerine biraz yardım etmeye çalışsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Fesuphanallah ya... Arkadaşım ingilizce bilmek değil mesele anlamıyormusun I LOST MY CHARACTHERES PLZZZ diye başlık açmasına güldük SEN PATİCİKTE BÖYLE CAPS LOCK AÇIK MI YAZIYORSUN? bütün forumlarda hatta internette caps lock açık yazmak hoş karşılanmaz O NEDENLE BAŞLIK AÇARKEN CAPS LOCKUNU KAPATMAK LAZIM GELİR bizim yaptığımız ukalalık değil, sadece ŞU CAPS LOCKUNUZU KAPATIP BİRAZ SAKİN YAZIN FORUMLARDA demeye çalışıyorum. Ayrıca accountun hacklense bile plzzz give back plzzz plzzz igive give my account demek bir fayda sağlamaz. İstersen 700 kere plx givev yazabilirsin fakat bunun yerine sakin ve soğuk kanlı şekilde Account bilgilerim şudur, olay şu gün meydana geldi şöyle oldu dersen adamlar daha rahat işini yapar. Anladınmı? Bizim adama yardım etmemiz nasıl mümkün söylermisin varmı Blizzard da gmlik yapan burda yardım edelim? Zaten blue post gelmiş adamın başlığına demek ki yetkililer duymuş olayı ve logları inceliyorlar bu oyunda loglar var tetris değil bu söylersin accountum hacklendi şu gün diye adamlar bakıp direk en ince detayına kadar çantandaki fishing pole a kadar geri koyarlar. Tamam? Of bu ne ya[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dediklerine birşey demiyorum, ama bu forumun buraya açılması saçma, yani bu forum buraya bizzat bu account u hacklenen arkadaşla dalga geçilmesi için açılmış.o forumu buraya yansıtmak zorunda değilsiniz. "bu varya kesin.... türk" [Bu mesaj demonizer tarafından 23 Ağustos 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi kerede bu kesin turk desemde çıkmasa atıcam kendimi camdan zaten allah kahretsin![signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yahu bırakın ingilizce bilmemke zorunluluğunu felan başta bende dedim ingilzice bilmemktir vs dir zarttır olabilir, ama demişler MSCE diye böyle bir adamın ingilzice bilmemesi imkansız birşey, şu durumdada yaptığı yanlıştır diyen arkadaşlara katılıyorum, her ne kadar önceden topici açanın yanında olsamda.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar